هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  مثلا حضرت یوسف 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  مثلا حضرت یوسف 
- 
آسمان ِ آبی ولی خدایی من بعضی فیلمارو بازم با اشتیاق میبینم  ایهام فیلمی که میدونی تهش چی میشه و همه ی صحنه هاشو یه بار دیدی که هیجانی نداره : / 
 شبکه آی فیلمو فقط مخصوص شماها زدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @FatiJoooooni نه من اونو یبارم کامل ندیدم  عه پس از برمودای تی وی موندی ک  :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
ایهام فیلمی که میدونی تهش چی میشه و همه ی صحنه هاشو یه بار دیدی که هیجانی نداره : / 
 شبکه آی فیلمو فقط مخصوص شماها زدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آسمان ِ آبی      ممنون:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: ممنون:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
ایهام فیلمی که میدونی تهش چی میشه و همه ی صحنه هاشو یه بار دیدی که هیجانی نداره : / 
 شبکه آی فیلمو فقط مخصوص شماها زدن :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:آسمان ِ آبی من کلا فیلم دیدنم یخورده متفاوته  
 یه قسمتو میبینم شخصیتاش میاد دستم بقیشو دیگه از این و اون میپرسم 
 خودمم که با سیستم بخوام ببینم کلا یه فیلم یساعتو نیمی رو تو یه ربع میبینم 
- 
بچه ها جان من کمک کنید    چ جوری یه ادرس ایمیل دیگه ب حسابم بدم چ جوری یه ادرس ایمیل دیگه ب حسابم بدم  
- 
آسمان ِ آبی من کلا فیلم دیدنم یخورده متفاوته  
 یه قسمتو میبینم شخصیتاش میاد دستم بقیشو دیگه از این و اون میپرسم 
 خودمم که با سیستم بخوام ببینم کلا یه فیلم یساعتو نیمی رو تو یه ربع میبینم 
- 
@FatiJoooooni آها  
 این تایم آی فیلم،تکرارش وقتیه که ما داریم ناهار میخوریم،بخاطر همین مجبورم ببینم،میفهمیمجبور 
- 
ایهام خواهر کوچکم هر چی ببینه ماهم میبینیم باورت میشه یبار حتی مسابقه کسل کننده پینگ پنگو دوتایی دیدیم  خودمون عملا انتخابی نداریم خودمون عملا انتخابی نداریم

ردپا
ردپا

️
️ ️
️