هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
فااطمه واقعا مشحره مال فلورانس من ی تیک های ازش خوندم ولی خیلی عالیه من کتابای پائول کوئیلو رو خیلی دوست دارم
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه واقعا مشحره مال فلورانس من ی تیک های ازش خوندم ولی خیلی عالیه من کتابای پائول کوئیلو رو خیلی دوست دارم
اره درست میگی خیلی خوبه
پائولو کوئیلو ک خیلی روشن فکر هست ولی خب تو ایران بعضی کتابهاش چاپ نمیشه متاسفانه مثل 11 دقیقه
ولی خب پی دی اف هاش هست میشه دانلود کرد کتابهای خوبی مینویسه طرز فکرشو دوست دارم -
فااطمه نمدونم گفتن دارم توی چکاپ گفتن ی ازمایش دیه برات مینویسم دیه جزئیات خبر ندارم امکانش زیاده داشته باشم چچون مادر بزرگام هردوشون داشتن ومامانمم تازگیا معلوم شده داره
-
اره درست میگی خیلی خوبه
پائولو کوئیلو ک خیلی روشن فکر هست ولی خب تو ایران بعضی کتابهاش چاپ نمیشه متاسفانه مثل 11 دقیقه
ولی خب پی دی اف هاش هست میشه دانلود کرد کتابهای خوبی مینویسه طرز فکرشو دوست دارم -
اره درست میگی خیلی خوبه
فااطمه نمدونم گفتن دارم توی چکاپ گفتن ی ازمایش دیه برات مینویسم دیه جزئیات خبر ندارم امکانش زیاده داشته باشم چچون مادر بزرگام هردوشون داشتن ومامانمم تازگیا معلوم شده داره
اهوم نگران نباش ان شاءالله ک مشکلی نداری دتر
آزمایش برای قند دو مرحله انجام میشه ناشتا و بعد غذا -
اهوم نگران نباش ان شاءالله ک مشکلی نداری دتر
آزمایش برای قند دو مرحله انجام میشه ناشتا و بعد غذا -
@nogteh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه یه کتاب دیگه که میگن روانشناسا باید بخونن دنیای سوفی هست.
بله دنیای سوفی
مردی ک زنش را با کلاه اشتباه گرفت
انسان نورانی در تصوف ایرانی
توتم و تابو
خواستگاه آگاهی کتابهایی هستن ک باید بخونیم -
@فاطمه23 بعضی از کتابا هستن که ظاهر ساده ای دارن ولی باید دانش لازم رو داشته باشی تا بتونی کامل درکش کنی. حتی یادمه یکی از اساتید علوم سیاسی دانشجوهاشو ملزم کرده بود این کتابو حتما بخونن. کتابی هست که چند بعدیه.
-
@فاطمه23 بعضی از کتابا هستن که ظاهر ساده ای دارن ولی باید دانش لازم رو داشته باشی تا بتونی کامل درکش کنی. حتی یادمه یکی از اساتید علوم سیاسی دانشجوهاشو ملزم کرده بود این کتابو حتما بخونن. کتابی هست که چند بعدیه.
-
سه ماه بعد
-
سه ماه بعد
MOHAMMAD80
بعد از سه ماه سلام
-
MOHAMMAD80
بعد از سه ماه سلام
MOHAMMAD80 سلام
-
خوبین؟