هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@M-an
خببب
شربت ابلیمو عسل زنجفیل:)
زنجفیل آسیاب شده رو(خشک باشه) با شربت آبلیمو عسل قاطی کنین ... بخورین...
فقط میگین فشارتون افتاده...دستاتون یخه؟ -
@M-an اذیت نکنین خودتونو
بخوابین عمه جان:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
تا 6 بخوابین بلند شین بعدوقت واسه کار زیااادهههه
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه خدابیشترش کنه:face_with_stuck-out_tongue_winking_eye:
منم ذهنم خیلی خسته استممنون همچنین
درک میکنم خیلی شرایط سختیه ک ذهنت خسته باشه -
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه سلام خوبین.. چه خبر؟
سلام خوبم متشکر
شما خوبی؟
خبر خیر
برای آزمون آماده این؟ -
فااطمه سلام خوبین.. چه خبر؟
سلام خوبم متشکر
شما خوبی؟
خبر خیر
برای آزمون آماده این؟فااطمه خداروشکر.. ممنون خوبم.. ببخشید من این آزمونه هیچی نخوندم چون بابابزرگم به رحمت خدا رفتن و خودم هم کم کاری کردم .. خدا خودش منو ببخشه.. ولی جواب بابا ومامانم چی بدم .. اونا ازمن توقع دارن . چون نمره نهایی دیپلم هم 19 وخورده ای شده ودانش آموززرنگ کلاسمون بودم .
-
فااطمه نه .. اصلا.. به نظرت چیکار کنم؟؟ ترم چند هستین.. رشته تون انسانی بوده؟
این آزمون ک زمانی ندارین براش ولی برای آزمون بعدی برنامه ریزی کنید و طبق اون برنامه پیش برین اینجوری خیلی بهتره.
من ترم6 هستم
نه من رشته ام تجربی بود -
فااطمه خداروشکر.. ممنون خوبم.. ببخشید من این آزمونه هیچی نخوندم چون بابابزرگم به رحمت خدا رفتن و خودم هم کم کاری کردم .. خدا خودش منو ببخشه.. ولی جواب بابا ومامانم چی بدم .. اونا ازمن توقع دارن . چون نمره نهایی دیپلم هم 19 وخورده ای شده ودانش آموززرنگ کلاسمون بودم .
فااطمه خداروشکر.. ممنون خوبم.. ببخشید من این آزمونه هیچی نخوندم چون بابابزرگم به رحمت خدا رفتن و خودم هم کم کاری کردم .. خدا خودش منو ببخشه.. ولی جواب بابا ومامانم چی بدم .. اونا ازمن توقع دارن . چون نمره نهایی دیپلم هم 19 وخورده ای شده ودانش آموززرنگ کلاسمون بودم .
خیلی متاسفم خدارحمتشون کنه.
متوجه ام چقدر شرایط سختی ممکنه داشته باشی و چقدر میتونه این اتفاقا ناراحتت کنه ولی چیزی ک الان مهمه اینه چرا الان تلاش نمیکنی؟
چرا سعی در برآورده کردن توقع بقیه داری؟
چرا سعی نمیکنی خودت باشی و برای هدف خودت درس بخونی؟ -
خیلی متاسفم خدارحمتشون کنه.
متوجه ام چقدر شرایط سختی ممکنه داشته باشی و چقدر میتونه این اتفاقا ناراحتت کنه ولی چیزی ک الان مهمه اینه چرا الان تلاش نمیکنی؟
چرا سعی در برآورده کردن توقع بقیه داری؟
چرا سعی نمیکنی خودت باشی و برای هدف خودت درس بخونی؟فااطمه ممنون. خدارفتگان شما روبیامرزه.. سپاس.. چشم
. ان شاءالله ازشنبه خودم رودرک می کنم وبا توکل برخدا جدی می خونم .. قول قول میدم.. ببخشید اگه میخاین براتون ساعت مطالعهم روواستون میذارم تاببینین.. ازشما خیلی ممنونم.. شما فوق العاده هستین.. من انرژی گرفتم -
فااطمه ممنون. خدارفتگان شما روبیامرزه.. سپاس.. چشم
. ان شاءالله ازشنبه خودم رودرک می کنم وبا توکل برخدا جدی می خونم .. قول قول میدم.. ببخشید اگه میخاین براتون ساعت مطالعهم روواستون میذارم تاببینین.. ازشما خیلی ممنونم.. شما فوق العاده هستین.. من انرژی گرفتم@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ممنون. خدارفتگان شما روبیامرزه.. سپاس.. چشم
. ان شاءالله ازشنبه خودم رودرک می کنم وبا توکل برخدا جدی می خونم .. قول قول میدم.. ببخشید اگه میخاین براتون ساعت مطالعهم روواستون میذارم تاببینین.. ازشما خیلی ممنونم.. شما فوق العاده هستین.. من انرژی گرفتمخواهش میکنم زنده باشید
بله حتما برام بزارین خیلی خوشحال میشم ک ببینم برای هدفتون تلاش میکنین
مطمئنم ک موفق میشی -
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هوررررررررررررااااااااااااااااااااااا
سلاممم نیومده سروصداراه انداختی!!!
-
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
هوررررررررررررااااااااااااااااااااااا
سلاممم نیومده سروصداراه انداختی!!!