هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar خو چادر بپوش و برقص پیشنهاد خوبیه  
 باید فکرامو بکنم 
- 
- 
- 
بعد ی روز پرکار الان فقط ی چایی داغ میچسبه ... که اونم واقعا نا ندارم بلند شم درست کنم  سلام  
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar میخوای منم بیام با هم باشیم منم خوب میرقصماااا منم ببرین! 
- 
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar 
 باهمون بچه ها قاطی شو
 کسی توجه ای نمیکنه!
 خخخخخ   باش چون تجربشو داری قبوله باش چون تجربشو داری قبوله
- 
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar میخوای منم بیام با هم باشیم منم خوب میرقصمااامنم ببرین 
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar میخوای منم بیام با هم باشیم منم خوب میرقصماااا منم ببرین! 
- 
فااطمه خواهش.. ان شاءالله شما هم سالم وپیروز باشین.. واستون درنمازهایم دعا می کنم.. شما نجاتم دادین ازاین عذاب.. ممنون @Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فااطمه خواهش.. ان شاءالله شما هم سالم وپیروز باشین.. واستون درنمازهایم دعا می کنم.. شما نجاتم دادین ازاین عذاب.. ممنون خیلی خوشایند بود برام ک تونستم مفید باشم 
 ممنونم لطف میکنید 
 ان شاءالله ک موفق باشید
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar میخوای منم بیام با هم باشیم عاره بیا تنها نباشم 
 یکم میگیم میخندیم واس صنمم ی تیکه کیک میاریم
- 
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar میخوای منم بیام با هم باشیم عاره بیا تنها نباشم 
 یکم میگیم میخندیم واس صنمم ی تیکه کیک میاریم
- 
- 
@fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بعد ی روز پرکار الان فقط ی چایی داغ میچسبه ... که اونم واقعا نا ندارم بلند شم درست کنم  سلام  سلام عزیزم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️