هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar از من دیه گذشته ن نگووووو من خودمو آماده کردم واس عروسیت 
 نکه نزدیکیم من باید حتما باشم
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar خیلی سخته اینجوری که ://نمیشه مداام به خاطر این ترسه هر جا خونوادت میرن بری که تنها نمونی تو خونه :// خودم نمیخوام برام زیاد مهم نیس یا حداقل ب قول صنم درو قفل میکنم 
 ولی خوانواده قبول نمیکننمیفهممت آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar خیلی سخته اینجوری که ://نمیشه مداام به خاطر این ترسه هر جا خونوادت میرن بری که تنها نمونی تو خونه :// خودم نمیخوام برام زیاد مهم نیس یا حداقل ب قول صنم درو قفل میکنم 
 ولی خوانواده قبول نمیکننمیفهممت سخته  
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar خیلی سخته اینجوری که ://نمیشه مداام به خاطر این ترسه هر جا خونوادت میرن بری که تنها نمونی تو خونه :// خودم نمیخوام برام زیاد مهم نیس یا حداقل ب قول صنم درو قفل میکنم 
 ولی خوانواده قبول نمیکننمیفهممت سخته  @Saahaar سعی کن قانعشون کنی که میتونی از پس خودت بربیای و مشکلی هم پیش نمیاد : ) 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    @Saahaar چند سالته؟ 
- 
@Saahaar سعی کن قانعشون کنی که میتونی از پس خودت بربیای و مشکلی هم پیش نمیاد : ) آسمان ِ آبی آره دیگه باید دست ب کار شم اینجوری نمیشه اه 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    حالامن چی بپوشم!!!!! 
- 
@Saahaar چند سالته؟ 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    حالامن چی بپوشم!!!!! 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar منم بدتر از تو جان ؟؟؟ 
 نفهمیدم
 ن توروخدا ی بار دیه بوگو    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چند سالته؟ ۱۶ 
 دهمم همین الان گفتی به من ۱۵سالته به 
 دیقه نکشید یه سال بزرگ شدی
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    حالامن چی بپوشم!!!!! @صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اصلا دیه من پیر شدم رفت ولی من خودمو برای تو اماده کردمم من هنوز دهنم بو شیر میده    حالامن چی بپوشم!!!!! آش نخوردم 
 ولی دهنم سوخت   
- 
@Saahaar اخی چه کوشولویی : ) 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چند سالته؟ ۱۶ 
 دیقه نکشید یه سال بزرگ شدی
- 
 دیقه نکشید یه سال بزرگ شدی@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چند سالته؟ ۱۶ 
 دیقه نکشید یه سال بزرگ شدی۱۵ سال و ۱۱ ماه و ۷ روز   
- 
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar چند سالته؟ ۱۶ 
 دیقه نکشید یه سال بزرگ شدی۱۵ سال و ۱۱ ماه و ۷ روز   
- 
@Saahaar اخی چه کوشولویی : ) آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Saahaar اخی چه کوشولویی : ) الآن بالاخره این وسط من چیکار کنم 
 اگه کوچولم نمونم خونه
 اگه بزرگم بمونم
 چیکار کنممم؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️