هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: وقتی دلتنگشی و تا حد خفگی و جنون پیش میری....... ودر اخر هیچ:)) 
 ...
- 
اکالیپتوس غلط است ک هر ک گوید دل ب دل راه دارد ... 
 دل من از غصه خون شد و دل او خبر ندارد .........
 اولشم میدونی اخرش هیچه اما شروع میکنی.....هوووووووففففففففففففgooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس غلط است ک هر ک گوید دل ب دل راه دارد ... 
 اولشم میدونی اخرش هیچه اما شروع میکنی.....هوووووووفففففففففففف
 اره درسته
 اما
 یه سوالم پیش میاد دل دارن ؟ ؟
 از گفتن میمانم بیخیالی خوش تر است ! دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد:)) شاید بهترش اینه شروعی که میدونی وسط قصه قصه تمومه شروعش نکنی:) ولی شروع میکنی چون....
- 
gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس غلط است ک هر ک گوید دل ب دل راه دارد ... 
 اولشم میدونی اخرش هیچه اما شروع میکنی.....هوووووووفففففففففففف
 اره درسته
 اما
 یه سوالم پیش میاد دل دارن ؟ ؟
 از گفتن میمانم بیخیالی خوش تر است ! دلا خو کن به تنهایی که از تن ها بلا خیزد:)) شاید بهترش اینه شروعی که میدونی وسط قصه قصه تمومه شروعش نکنی:) ولی شروع میکنی چون....
- 
آرزوی من آرزوی یکی دیگه نیست خودمونو با بقیه مقایسه نکنیم 
- 
آرزوی من آرزوی یکی دیگه نیست خودمونو با بقیه مقایسه نکنیم سلام ...دوستان من یه مشکل داشتم در مورد برنامه ریزی ... 
 من هر کاری میکنم بازدهیم بعد از ظهر خیلی کم میشه... مخصوصا اینکه ریاضی فیزیک میافته شب و اخر شب زیست و شیمی : از صبح تا ظهر حدود 2 
 عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم 
- 
سلام ...دوستان من یه مشکل داشتم در مورد برنامه ریزی ... 
 من هر کاری میکنم بازدهیم بعد از ظهر خیلی کم میشه... مخصوصا اینکه ریاضی فیزیک میافته شب و اخر شب زیست و شیمی : از صبح تا ظهر حدود 2 
 عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم dan-l تایم عمومی رو بذارین اخر شب که گیرایی پایین تره.. 
- 
سلام ...دوستان من یه مشکل داشتم در مورد برنامه ریزی ... 
 عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم 
- 
dan-l تایم عمومی رو بذارین اخر شب که گیرایی پایین تره.. آسمان ِ آبی 
 بازم فرق نمیکنه اونطوری هم به عمومیا خوب نمیرسم اونطوری هم به عمومیا خوب نمیرسم 
 الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/
- 
آسمان ِ آبی 
 الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/
- 
dan-l ریاضی و فیزیکو ی روز در میون بزارید و تایم بعد نهار بزارید براش . عمومیا رو میشه شبم خوند .****نظر من 
- 
آسمان ِ آبی 
 الان عربی خیلی خیلی خیلی کند دارم پیش میرم:/dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه مثلا ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/ 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l بهترین راه نخونش  اونوقت میشم فاطمه 23 و این لذت بخش نیست  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

: قصه هنوز ادامه داره نمیدونم دقیقن اخرش چی میشه
 : قصه هنوز ادامه داره نمیدونم دقیقن اخرش چی میشه