هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone:
فاطمه ـ بوشهر سلام :face_with_tears_of_joy: این بود تحریماتتون:face_with_tears_of_joy: خجالت بکش برو بخواب:face_with_tears_of_joy:
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food: -
فاطمه ـ بوشهر سلام :face_with_tears_of_joy: این بود تحریماتتون:face_with_tears_of_joy: خجالت بکش برو بخواب:face_with_tears_of_joy:
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food:اکالیپتوس
کیه ؟ -
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food:اکالیپتوس یادش رفت داداشم:neutral_face: رفت خوابگاه نبرد کابل وای فایو
تازه بیدار شدم:neutral_face: :neutral_face:
-
@nogteh توهم فعلا با صدرا مشغول باش😂
اکالیپتوس najafiali78
شب بخیر@پیکاسو لایکامو حلالت نمی کنم نگی بری:face_with_tears_of_joy: شب بخیر
najafiali78 الکی یه چیز گفتم :neutral_face: ترسید رفت:face_with_tears_of_joy: -
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food: -
@پیکاسو لایکامو حلالت نمی کنم نگی بری:face_with_tears_of_joy: شب بخیر
najafiali78 الکی یه چیز گفتم :neutral_face: ترسید رفت:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس
کیه ؟ -
@nogteh احوال شما
فاطمه ـ بوشهر ممنون
-
@پیکاسو ببین من الگوت باشم تو این فروم:face_with_tears_of_joy: حالا بوگو کی هستی :face_with_tears_of_joy:یکی هستی اما بروز نمی دی:neutral_face:
-
@nogteh توهم فعلا با صدرا مشغول باش😂
اکالیپتوس najafiali78
شب بخیر -
اکالیپتوس
کیه ؟najafiali78 کنجکاو
-
@پیکاسو شب بخییر:full_moon: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: