زیست دونی
-
@Dr-Lila در زیست خوانی!! گفته است:
در گیاهان %(#ff0000)[دانه دار] و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند.
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdan-l در زیست خوانی!! گفته است:
در گیاهان %(#ff0000)[دانه دار] و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند.
سلام نه همه دانه دارها فقط بازدانگان
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
سلام نه همه دانه دارها فقط بازدانگان
-
چرا اینطور میشه نصف مطلب نمیافته
بازم بنویسم
بعد از اسید کربنیک بیکربنات و هیدروژن تولیید میشه که اسیدیه ولی در مورد تخمیر الکلی مواد مصرفی nadh و co2 هستن و تولیدی مون اتانول هست که الکل هست و میدونیم الکل ها اسیدی نیستن. -
سلام مطمعنین کامل ؟ من نکته تو ای کیو یادداشت کرده بودم که یادمه نکته کنکور دهه 80 بود.
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط Ali 1 انجام شده -
نوشتهشده در ۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali 1 در زیست خوانی!! گفته است:
http://s9.picofile.com/file/8353179176/Screenshot_۲۰۱۹_۰۲_۲۳_۲۰_۳۷_۱۸_1.png
بلهمرسی
-
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
ببخشید آیا سرخرگ آوران ب کلیه وارد میشود؟؟؟ -
نوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Saahaar
به کپسول بومن وارد میشه -
@Saahaar
به کپسول بومن وارد میشهنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط Sharllot انجام شده@Amir-Bernousi پس چرا معلممون میگف؟؟
خیلی باهاش بحث کردم ولی میگف ن هم ب نفرون و هم ب کلیه وارد میشه -
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi توی تقسیم میتوز جدا شدن الل نداریم؟؟
-
درود به دوستان گل آلایی
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!نوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۷، ۱۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi تقسیم میوز برای دیپلوئید ها هست و هاپلوئید تقسیم میوز ندارد قارچ نوروسپوراکراسا هم هاپلوئید پس چجوری بعد جهش میوز میکنه؟؟
-
درود به دوستان گل آلایی
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
تار عنکبوت از چندین پروتیین با مواد دیگر ساخته شده یا یک پروتیین؟؟ای کیو چندین میگ.ولی کتاب یکی گفته البته برداشت من
لیپید ها درشت ملکول اند یا نه؟؟ ای کیو میگ آره کتاب چیزی نگفته و ت ی کتاب دیگ خوندم ک اونم گفته لیپید درشت ملکول نیس -
@Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
تار عنکبوت از چندین پروتیین با مواد دیگر ساخته شده یا یک پروتیین؟؟ای کیو چندین میگ.ولی کتاب یکی گفته البته برداشت من
لیپید ها درشت ملکول اند یا نه؟؟ ای کیو میگ آره کتاب چیزی نگفته و ت ی کتاب دیگ خوندم ک اونم گفته لیپید درشت ملکول نیسنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr-Lila تارعنکبوت از پروتئین ساختاریه و یه نوعه ... و لیپید ها درشت مولکول نیست جز یکی از گروهشون به اسم موم ها که مونومرش اسید چرب طویله...
-
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا کتاب میگه هر گرده نارس دوبار میتوز انجام میده برای تبدیل به رسیده
هر چی حساب میکنم 3 بار میتوز میشه که
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۸:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانه اصل قضیه اینه که %(#07ed7e)[دو نسل] میتوز کرده نه دو بار ! اگه دو نسل حساب کنین درست درمیاد.
-
آسمان ِ آبی در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانه اصل قضیه اینه که %(#07ed7e)[دو نسل] میتوز کرده نه دو بار ! اگه دو نسل حساب کنین درست درمیاد.
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdan-l خب چرا کتاب میگه دو بار؟
-
dan-l خب چرا کتاب میگه دو بار؟
نوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
اینجا رو من خودم برام سواله. توی یه کلیپ اقای رحیمی بهش اشاره کردن و تست حل کردن ازش که دو نسل تقسیم میتوز کرده. نمیدونم شاید اگه کتاب تغییرات داشته باشه الان درست شده من کتابم قدیمیه نوشته دو بار میتوز شاید الان درست شده ولی به هر حال دو بار میتوز غلطه به گفته اقای رحیمی -
آسمان ِ آبی
اینجا رو من خودم برام سواله. توی یه کلیپ اقای رحیمی بهش اشاره کردن و تست حل کردن ازش که دو نسل تقسیم میتوز کرده. نمیدونم شاید اگه کتاب تغییرات داشته باشه الان درست شده من کتابم قدیمیه نوشته دو بار میتوز شاید الان درست شده ولی به هر حال دو بار میتوز غلطه به گفته اقای رحیمینوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdan-l من فیلمای اقای رحیمی رو ندیدم...
ولی خب کنکور از جملات کتابه دیگه...
هر چی کتاب بگه چه غلط چه درست -
dan-l من فیلمای اقای رحیمی رو ندیدم...
ولی خب کنکور از جملات کتابه دیگه...
هر چی کتاب بگه چه غلط چه درستنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
پس با این حساب مسایل رو 2 نسل در نظر بگیریم و توی سوالای غیر محاسباتی دو بار میتوز -
آسمان ِ آبی
پس با این حساب مسایل رو 2 نسل در نظر بگیریم و توی سوالای غیر محاسباتی دو بار میتوزنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهdan-l نمیدونم گیج شدم
اونجوری خیلی غلط میشه که -
dan-l نمیدونم گیج شدم
اونجوری خیلی غلط میشه کهنوشتهشده در ۸ اسفند ۱۳۹۷، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهآسمان ِ آبی
سوالش دقیق یادم نیست .... ببینم....سوالش یادم نیست پرسیده بود که یه سلولی هست با فلان عدد کروموزومی مساوی فلان عدد بعد گفته برای تولید دانه گرده رسیده چند بار از نقاط وارسی عبور میکند؟
سواله یادم نیست اصلا توی کلیپای اقای رحیمی بود . اونجا باید از طریق فرمول دو به توان ان و کل عبارت منهای 1 میومدیم تعداد نسل تقسیم میتوز رو بدست میاوردیم بعد ادامه قضیه....
اون کلیپ رو ببینین . فکر کنم قسمت دوم بازدنگان بود یعنی فکر جلسه 5 تولید مثل گیاهی.