هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Syner 
 بابااااا دستتونو خونی نکنین اصا شاهرگ بزنین خونش پاش پاش میشه :| اصا شاهرگ بزنین خونش پاش پاش میشه :|
 سیانور با قند خنثی میشه...
 من میگم که اصا
 سرشو بکنین لای در دروباز و بسته کنین...بعد چاقو چاقو کنین بدنشو نمک بپاشین روش بعد دیدین زیادی داد زد تیکه تیکش کنین ببرینش جنوب حد فاصل بند عباس و قشم بریزین واسه ماهیا 
 خدایی این واکینگ دد چیه       
 @m__sadra__b جات خالی عمو 
- 
@Syner 
 بابااااا دستتونو خونی نکنین اصا شاهرگ بزنین خونش پاش پاش میشه :| اصا شاهرگ بزنین خونش پاش پاش میشه :|
 سیانور با قند خنثی میشه...
 من میگم که اصا
 سرشو بکنین لای در دروباز و بسته کنین...بعد چاقو چاقو کنین بدنشو نمک بپاشین روش بعد دیدین زیادی داد زد تیکه تیکش کنین ببرینش جنوب حد فاصل بند عباس و قشم بریزین واسه ماهیا 
 خدایی این واکینگ دد چیه       
 @m__sadra__b جات خالی عمو dlrm یا خدا  فیلم زیاد میبینی نه؟ فیلم زیاد میبینی نه؟ 
- 
فک کنم فقط منم که میشینم انیمیشن تماشا میکنم    
- 
dlrm واکینگ دد حالمو خراب کرده دیروز سکانس مرگ گلن و ابراهام بودم هی ناراحتم  
 یکی از دوستام برکینگ بد دیده تو فکر اینیم امفتامین درس کنیم 
 #تاثیر گذاری رسانه بر نوجوانان و کودکان خرد سال
- 
dlrm یا خدا  فیلم زیاد میبینی نه؟ فیلم زیاد میبینی نه؟ آسمان ِ آبی  خیلی خیلی
- 
@Syner نگوووو :| من تازه بث رو از دست دادم :| 
 وقت نمیکنم ببینم...
 عاااااییییییییی چقد گنا داشت نوح عااای خدا عااای خدا
 جیییغ 
- 
فک کنم فقط منم که میشینم انیمیشن تماشا میکنم    آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فک کنم فقط منم که میشینم انیمیشن تماشا میکنم    نه نترسین :| 
 منم نگا میکنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: از پونیو و قلعه اشباح گرفته تاااااع رالف خرابکار2
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فک کنم فقط منم که میشینم انیمیشن تماشا میکنم    نه نترسین :| 
 منم نگا میکنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: از پونیو و قلعه اشباح گرفته تاااااع رالف خرابکار2
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm اسپویل کردم که  
 بث شخصیت به اون خوبی مرگشو خیلی چرت کردن کجاش خوب بود :| دختره ی توو دستوپای واکر نکشه ترسوی دریل وحشی کن  
 اونجا که چِت کرده بود میخواست نوشیدنی بخوره :|
 عاخ میخواستم بزنم توو دهنش فقط 
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm اسپویل کردم که  
 بث شخصیت به اون خوبی مرگشو خیلی چرت کردن کجاش خوب بود :| دختره ی توو دستوپای واکر نکشه ترسوی دریل وحشی کن  
 اونجا که چِت کرده بود میخواست نوشیدنی بخوره :|
 عاخ میخواستم بزنم توو دهنش فقط 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: فک کنم فقط منم که میشینم انیمیشن تماشا میکنم    نه نترسین :| 
 منم نگا میکنم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: از پونیو و قلعه اشباح گرفته تاااااع رالف خرابکار2dlrm واسه خودمم عجیبه ولی کودک درونم هنوز فعاله  
 از مزایای داشتن خواهر کوچیکتره اینا 
- 
@nogteh در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: کم مونده عمو پورنگ ببینن نه از این دلقک بازیا خوشم نمیاد    
- 
dlrm واسه خودمم عجیبه ولی کودک درونم هنوز فعاله  
 از مزایای داشتن خواهر کوچیکتره اینا آسمان ِ آبی منم دقیقا چون خاهرم 3 سالشه  
- 
یادمه اخرین فیلم ترسناکی که دیدم یه دختره پسره بودن میرن شهربازی سوار ترن میشن و بعد... 
 اسمشو یادم نیست ولی تا چند هفته صحنه هاش همش جلو چشمم بود 
 چیه روح و روان ادم میریزه بهم 
- 
dlrm نا پدید میشه 
 بازیگرش سریالو واسه خانوادش ول کرد 
 بهتر با حمله به نیگان همه رو بدبخت کرد 
 بیچاره مگی 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️