هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner نمیخوای بگی که معجزه رو قبول نداری؟:/
آسمان ِ آبی نمیدونم ولی فکر نکنم
-
مداد رنگی نمیدونم از کتابا و مطالب انگیزشی بدم میاد
و معجزه هم اکثر چیزایی که میگن یه معجزه بود یه اتفاقیه که فقط احتمالش کمه@Syner بحثای انگیزشی مثه سوخت میمونن هرازگاهی لازمه پیاده شی و باکتو پر کنی ولی دوومش شاید فقط چند روز یا حتی چند ساعته..چیزی که مهمتره اون انگیزه ی درونیه است..
-
آسمان ِ آبی نمیدونم ولی فکر نکنم
@Syner یه اتفاقی واسه ت افتاده که یه معجزه بوده ..... من همین امروز داشتم تصادف میکردم یه تصادف که مطمنم تمام ماشینم پرس میشد خودمم میشدم کمپوت ولی باور میکنی بطور خیلیییی عجیبب نجات پیدا کردم ...هم خودم هم طرف مقابل تو شوک بودیم که چی شد
-
@Syner بحثای انگیزشی مثه سوخت میمونن هرازگاهی لازمه پیاده شی و باکتو پر کنی ولی دوومش شاید فقط چند روز یا حتی چند ساعته..چیزی که مهمتره اون انگیزه ی درونیه است..
آسمان ِ آبی من فکر میکنم مثل مواد مخدر میمونن یه مدت کار میکنه وقتی معتاد شدی دیگه نمیتونی ادامه بدی
-
@Syner یه اتفاقی واسه ت افتاده که یه معجزه بوده ..... من همین امروز داشتم تصادف میکردم یه تصادف که مطمنم تمام ماشینم پرس میشد خودمم میشدم کمپوت ولی باور میکنی بطور خیلیییی عجیبب نجات پیدا کردم ...هم خودم هم طرف مقابل تو شوک بودیم که چی شد
-
@Syner بحثای انگیزشی مثه سوخت میمونن هرازگاهی لازمه پیاده شی و باکتو پر کنی ولی دوومش شاید فقط چند روز یا حتی چند ساعته..چیزی که مهمتره اون انگیزه ی درونیه است..
آسمان ِ آبی انگیزه که خودت باید داشته باشی ...روح خودت باید انقد قوی باشه بنظرم فیلم ها و حرف های انگیزشی فقط ممکنه به اندازه ی نیم ساعتی تورو جوگیر کنه و بس بعد مدتی دوباره میشی همون ..اما اگه خودت اونقد قوی باشی و یه چیزی رو بخوای هیچ حرفی واسه ت مهم نیس جز اون هدفت که کل انگیزته
-
آسمان ِ آبی من فکر میکنم مثل مواد مخدر میمونن یه مدت کار میکنه وقتی معتاد شدی دیگه نمیتونی ادامه بدی
@Syner اون مرحله رو بهش میگن مرحله ی بریدن
-
مداد رنگی اره یه اتفاقی افتاد که فقط احتمالش کم بوده وگرنه فکر نکنم جاذبه یطوری تغییر کرده باشه و ماشینو کشیده باشه اونور
@Syner
نه سوپر من ظاهر شد و ماشینارو فاصله انداخت
-
مداد رنگی اره یه اتفاقی افتاد که فقط احتمالش کم بوده وگرنه فکر نکنم جاذبه یطوری تغییر کرده باشه و ماشینو کشیده باشه اونور
@Syner چرا همش پای احتمالو میکشی وسط
-
@Syner چرا همش پای احتمالو میکشی وسط
آسمان ِ آبی چیرو بکشم وسط؟
-
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-