هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه باور کن اینجا که افتضاحه :/
نمیدونم فقط ملت چجوری میخرن اینارو :/
نمیشه نیگاشون کنیا :/ 300 400
جلو بازیشو اینا که بماند اون راه حل داره:face_with_tears_of_joy: به قول تو صد رحمت ادم گونی تنش کنه:face_with_tears_of_joy:بخدا گونی ارزش داره تا این مانتو ها 😣
راه حلش خیاط و دیگر هیچ😑
اره چی بهش نشون میدی چی درمیاره اخر:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
آسمان ِ آبی بستگی داره پیش کی بری خو
-
من لباس خوب پیدا میکنم دو تا میخرم چون میدونم دیگه پیدا نمیکنم:frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
-
@FatiJoooooni ای جان مبارک باشه
-
من لباس خوب پیدا میکنم دو تا میخرم چون میدونم دیگه پیدا نمیکنم:frowning_face: :face_with_tears_of_joy:
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اینم فکر خوبیه😂😂
-
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه اخه حوصله ی بازار رفتن و چرخیدنم نداشته باشی :/
منم حوصلم نیست
بابام اصرار میکنه برین خرید ولی من حوصله دور زدن ندارم -
فااطمه برو واسه روحیه ت خوبه ... جنب و جوش مردم تو روهم به ذوق میاره .... متاسفانه شدم شبیه مرده ها حس هیچی رو ندارم
-
فااطمه شما ک کنکور نداریییی برو بازار حسابی خرید کن دور بزن
تو دوران کنکور این کارا انقد لذتبخشه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه برو واسه روحیه ت خوبه ... جنب و جوش مردم تو روهم به ذوق میاره .... متاسفانه شدم شبیه مرده ها حس هیچی رو ندارم
آره خوبه ولی الان نزدیک عید خیلی شلوغ تره نمیتونی راه بری اصلا
-
تو دوران کنکور این کارا انقد لذتبخشه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تو دوران کنکور این کارا انقد لذتبخشه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:والا درسته کنکور ندارم ولی از شنبه تا چهارشنبه مثل بچه دبستانیا دانشگام از صبح تا غروب اصلا وقت نمیکنم ک برم