هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 منم از این شیطنتا میکردم
اخی
@Mobham میگم محدثه دقت کردی تو همه پیامات علامت تعجب داری -
@فاطمه23 دستتو از پشت بیار یکی بزن پس کلت بگو دیگه از این شیطنتا نکنیااا
@FatiJoooooni شما عزیز دلی
marzyeh78 درود:face_savouring_delicious_food: -
ی بار سر بسر دبیر زیستمون گذاشتم موقه امتحانا بود اومد ی صندلی گذاشت رو بروی من و نشست درست 30 سانت با من فاصله داشت ..
-
@فاطمه23 دستتو از پشت بیار یکی بزن پس کلت بگو دیگه از این شیطنتا نکنیااا
@FatiJoooooni شما عزیز دلی
marzyeh78 درود:face_savouring_delicious_food: -
@FatiJoooooni گفتم بش خانوم فاصله اسلامی رو رعایت کن اینجوری ک نمتونم بنویسم اخه استرس میگیرم
@FatiJoooooni در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@FatiJoooooni گفتم بش خانوم فاصله اسلامی رو رعایت کن اینجوری ک نمتونم بنویسم اخه استرس میگیرم
گفت چرا گفتم شما پاتو ک تو کلاس میذاری همه فضا استرسی میشه همه ازت میترسن . بم گف تو خیلی ادم بدی هستی من وجودم پر از ارامشه کجام ترسناکه اخه ؟
-
تو زمان پیش دانشگاهی
ما بابچه ها خیلی رفع اشکال میکردیم
بعد تو دهنمون افتاده بود هی ب همدیگه میگفتیم اینو بلدی برام توضیح بدی؟
اینو بلدی؟
بعد ی روز دبیر شیمیمون (ازاین بداخلاقا بود)نشسته بود رفتم پیشش گفتم خانوم اینو بلدی توضیح بدین؟
گفت چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
بلدم توضیح بدم؟؟؟؟؟
جزوه امو پرت کرد وسط کلاس گفت دیگه نبینمت -
تو زمان پیش دانشگاهی
ما بابچه ها خیلی رفع اشکال میکردیم
بعد تو دهنمون افتاده بود هی ب همدیگه میگفتیم اینو بلدی برام توضیح بدی؟
اینو بلدی؟
بعد ی روز دبیر شیمیمون (ازاین بداخلاقا بود)نشسته بود رفتم پیشش گفتم خانوم اینو بلدی توضیح بدین؟
گفت چییییی؟؟؟؟؟؟؟؟
بلدم توضیح بدم؟؟؟؟؟
جزوه امو پرت کرد وسط کلاس گفت دیگه نبینمت -
گفت چرا گفتم شما پاتو ک تو کلاس میذاری همه فضا استرسی میشه همه ازت میترسن . بم گف تو خیلی ادم بدی هستی من وجودم پر از ارامشه کجام ترسناکه اخه ؟
گفتم ازون ی نمره ای ک ندادین ارامش میباره کلا .دستمو گرف از کلاس پرتم کرد .گف برووووووووووووو گفتم امتحان دارم خب گف ب من چه فضای اینجا استرسیه برووووو یا ازون ادامسات یکیم ب من بده
هیچی دیه با یه ادامس دارچینی نشستم سر جامکلا با ایشون شوخی دارم بی ادب نیستما
-
marzyeh78 خیلی بد گفتم بهشون
ولی به جان خودم از رو عادت بود
انقد ذهنم درگیر مسئله بود حواسم نبود چی میگم -
@Mobham منم این حالت سوالو تاحالا از مامنم مثلا واسه اشپزی یا خیاطی پرسیدم خیلی بش برخورده