هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
در این که فرد نامبرده مفسد فی الانجمن می باشد شکی نیست 😂😂
ولی دیگه زشته تو پرفایل طرف تو پستاش تجسس کنین اسکرین بگیرین آبروشو ببرین
هممون خواسته یا نا خواسته به حد کافی سوتی داریم تو انجمن😐😐 -
چرا نمیخوابید؟؟؟؟؟
-
مداد رنگی
چون خوابمون نمیاد
تا حالا این دلیل به ذهنتون رسیده بود ؟؟😊😊😊 -
مداد رنگی
چون خوابمون نمیاد
تا حالا این دلیل به ذهنتون رسیده بود ؟؟😊😊😊najafiali78 خب من تا الان نخوابیدم چون تنهام و همه جا تاریکه نمیخوام احساس تنهایی کنم😑😑😑😑و شماها بخوابید اگه درستون تموم شده تا فردا با انرژی تر درس بخونید
-
najafiali78 خب من تا الان نخوابیدم چون تنهام و همه جا تاریکه نمیخوام احساس تنهایی کنم😑😑😑😑و شماها بخوابید اگه درستون تموم شده تا فردا با انرژی تر درس بخونید
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
najafiali78 خب من تا الان نخوابیدم چون تنهام و همه جا تاریکه نمیخوام احساس تنهایی کنم😑😑😑😑و شماها بخوابید اگه درستون تموم شده تا فردا با انرژی تر درس بخونید
چون تاریکه و تنهایین نمی خوابین ؟؟؟؟
-
چون تاریکه و تنهایین نمی خوابین ؟؟؟؟
najafiali78 ترس از تاریکی همراه با تنهایی دارم ...چیکار کنم خب میترسم اینجوری صدای جیک انجمن میاد فک میکنم همتون اینجایین😅😅😅
-
در این که فرد نامبرده مفسد فی الانجمن می باشد شکی نیست 😂😂
ولی دیگه زشته تو پرفایل طرف تو پستاش تجسس کنین اسکرین بگیرین آبروشو ببرین
هممون خواسته یا نا خواسته به حد کافی سوتی داریم تو انجمن😐😐najafiali78 خودشون از من مدرک خواستن. کار زشتی هست درست ولی وقتی طرف خودش بگه کجا، چاره ای هم میمونه؟!
-
najafiali78 ترس از تاریکی همراه با تنهایی دارم ...چیکار کنم خب میترسم اینجوری صدای جیک انجمن میاد فک میکنم همتون اینجایین😅😅😅
-
najafiali78 خودشون از من مدرک خواستن. کار زشتی هست درست ولی وقتی طرف خودش بگه کجا، چاره ای هم میمونه؟!
-
@milad91 شما چرا نخوابیدید؟؟؟؟؟؟مگه درس ندارین؟؟؟؟؟
اصلا امشب من چ گیری دادم ب خواب همه😶😑 حکومت نظامیه😅😋 -
@milad91 اگه فکر میکنین پستی که گذاشتم مناسب نیست لطفا زحمت پاک کردنش رو بکشین. البته نمیدونم میتونین این کار رو بکنین یا نه؟
-
مداد رنگی
چون خوابمون نمیاد
تا حالا این دلیل به ذهنتون رسیده بود ؟؟😊😊😊najafiali78 شما همونی نیستید که فیزیکتون عالی بود و من همیشه بهتون گیر میدادم؟؟؟؟😶😶😶
-
najafiali78 شما همونی نیستید که فیزیکتون عالی بود و من همیشه بهتون گیر میدادم؟؟؟؟😶😶😶
najafiali78 شما همونی نیستید که فیزیکتون عالی بود و من همیشه بهتون گیر میدادم؟؟؟؟😶😶😶
قبلن اسمتون چی بود ؟؟
-
قبلن اسمتون چی بود ؟؟
najafiali78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
قبلن اسمتون چی بود ؟؟
سپید😐😐😐البته الانم هنوز همینه اسمم😅😅😅