هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@milad91
یعنی من پوستم کلفته اون همه کتک میخورم تو باشسگاه اوف نمیگفتم طرف زد تو دماغم زد ب نخام هیچیم نشد کلی بلای دیه توی پارک ایما سرم امده با ی افتادن دستت بشکنه پات بشکنه باید توی گینس ثبتش کنن
-
@milad91
هوف یعنی این از سرم باز شه مگ من شوخی خرکی میکنم دیه فقط میخام تموم شه این قضیه تموم شه راحت شم انقد افتضاحهه اوضاعم
-
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده
-
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده
@m-18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ما با پفک حلقه ای این کارو میکردیم -
@فاطمه23
درهرصورت مقصری
ان شاالله که بخیر میگذره ولی درس بگیر
حالا مگه شکسته دست و پاش واقعا؟ -
@milad91 پاش نه دستشو بسته بود میگفت ترک برداشته مامان باباشم میگفتن شکسته بعدش مدیرمون میگفت چطوری شکسته ک داره حرکتش میده ن باد کرده ن کبود شده .میگفت کلم هم شکسته من ک چیزی ندیدم از منم سالم تر اون بود
-
dlrm از مطلوم بودن خودم گریم گرفت اصلا بخاطر اون نبود فقط با تمام وجودم از بابا مامانش متنفر سدم با خودش
-
@فاطمه23
مگهههه من مردم اصا؟
پاشو پاشو جم کن بریم
من کمربند میارم تو کلنگ
بقیه هم میایین بیایین نمیایین نیایینبه مشهدی: ( می یِن بی یین نمی یِنم نی ین
)
-
حالا این دیه داره ایا؟؟؟؟// من امسال عید نمیخاستم خرید کنم بعدش برم ی شهر دیه کلی خرید کنم یعنی پول خریدم باید بدم ب اون ؟؟؟