هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
عمه دلی دایی دیدید من نیومدم بدونید ازم پول دیه خاستن منم پول زور نمیدم ب کسی ک اون موقع توی اگاهی ب سر میبرم
-
@فاطمه23
عمه بیام ملاقاتت کمپوت گوجه بیارم یا کمپوت ماهی؟
آخه کمپوت لوبیا یکم مشکل ساز میشه برات
ببییین یبار خیلییی جدی رفتم گفتم کمپوت ماهی
-
عمه دلی دایی دیدید من نیومدم بدونید ازم پول دیه خاستن منم پول زور نمیدم ب کسی ک اون موقع توی اگاهی ب سر میبرم
-
@فاطمه23
ساندیسم بخرم برات؟
کیک و ساندیسمیخوای خودمم هی میگم مراقبین اجرای بند 3
بهت بگم که سر جلسه کنکور یه بیشعوری هی از بلندگو اعلام میکنه: مراقبین اجرای بند درد
اجرای بند کوفت :|
-
-
@m-18
خب عمه ببین
سر قاشق چای خوری پودر زنجفیل (زنجبیل) رو میریزی توی 1چهارم لیوان آب جوش یه دقیقه صبر میکنی بعد یه قاشق عسل میریزی و هممم میزنی....بعد آبلیمو میریزی روش و آب
زنجفیل انرژی میده بهت
بدنتو گرم میکنه
طبع شربت هم گرمه:) -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش
من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید
بذااار عاشقت شم
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بذااار عاشقت شم
عاغا موندم چی بگم بزار سنگین رنگین باشم چیزی نگم
میگم دلی من رو کتاب خوابم برده بود بیدار شدم اومدم اینجا
خیلی وقته سمت فیلم اینا نرفتمتو خواب داشتم فیلم سینمایی اکشن میدیدم تا حالا ندیده بودم تا این حد اکشن
تو یه کشتی خیلی بزرگ بود تو دریا با کلی ادم چهره هاشون خونی و وحشی شبم بود بارونم میزد دریام مواجی از این بکش بکشا وسطش دیگه بیدار شدم
الان موندم تعبیرش چیه
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بذااار عاشقت شم
عاغا موندم چی بگم بزار سنگین رنگین باشم چیزی نگم
میگم دلی من رو کتاب خوابم برده بود بیدار شدم اومدم اینجا
خیلی وقته سمت فیلم اینا نرفتمتو خواب داشتم فیلم سینمایی اکشن میدیدم تا حالا ندیده بودم تا این حد اکشن
تو یه کشتی خیلی بزرگ بود تو دریا با کلی ادم چهره هاشون خونی و وحشی شبم بود بارونم میزد دریام مواجی از این بکش بکشا وسطش دیگه بیدار شدم
الان موندم تعبیرش چیه