هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید:face_with_tears_of_joy:
بذااار عاشقت شم :joy:
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
عاغا موندم چی بگم بزار سنگین رنگین باشم چیزی نگم😂 ♥
میگم دلی من رو کتاب خوابم برده بود بیدار شدم اومدم اینجا:joy:
خیلی وقته سمت فیلم اینا نرفتم:expressionless_face: تو خواب داشتم فیلم سینمایی اکشن میدیدم تا حالا ندیده بودم تا این حد اکشن:face_with_tears_of_joy: تو یه کشتی خیلی بزرگ بود تو دریا با کلی ادم چهره هاشون خونی و وحشی شبم بود بارونم میزد دریام مواجی از این بکش بکشا وسطش دیگه بیدار شدم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: الان موندم تعبیرش چیه:joy: -
عاغا موندم چی بگم بزار سنگین رنگین باشم چیزی نگم😂 ♥
میگم دلی من رو کتاب خوابم برده بود بیدار شدم اومدم اینجا:joy:
خیلی وقته سمت فیلم اینا نرفتم:expressionless_face: تو خواب داشتم فیلم سینمایی اکشن میدیدم تا حالا ندیده بودم تا این حد اکشن:face_with_tears_of_joy: تو یه کشتی خیلی بزرگ بود تو دریا با کلی ادم چهره هاشون خونی و وحشی شبم بود بارونم میزد دریام مواجی از این بکش بکشا وسطش دیگه بیدار شدم:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: الان موندم تعبیرش چیه:joy: -
-
marzyeh78
جلو این همه چشم به من نگو کوفت :joy:منهمش دوتا چشم دارم
@صنم78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
marzyeh78
جلو این همه چشم به من نگو کوفت :joy:منهمش دوتا چشم دارم
همه زیرابیا
آقا مهدوی کیا
علی آقا کریمی :joy: -
dlrm به میمنت و مبارکی قدمم رفتن سر درسشون دیگه:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: