هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Mobham ممنون : ) تو خوبی؟ آسمان ِ آبی اره...خوبم  
- 
آسمان ِ آبی ایشونم میخان روش نمیشه دلی برا ایشونم        @ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ایشونم میخان روش نمیشه دلی برا ایشونم        چی میخواد ؟من درجریان نیستم الان اومدم  
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ایشونم میخان روش نمیشه دلی برا ایشونم        چی میخواد ؟من درجریان نیستم الان اومدم  آسمان ِ آبی چیزه بدی نیس خو ....اما میدونم دلت میخاد  
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ایشونم میخان روش نمیشه دلی برا ایشونم        چی میخواد ؟من درجریان نیستم الان اومدم  آسمان ِ آبی      وای خدا وای خدا
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی ایشونم میخان روش نمیشه دلی برا ایشونم        چی میخواد ؟من درجریان نیستم الان اومدم  آسمان ِ آبی پ چرا با خنده هاوار زدید خدااااا؟    
- 
آسمان ِ آبی چیزه بدی نیس خو ....اما میدونم دلت میخاد  @ASMA-MORADI چی : / 
- 
آسمان ِ آبی پ چرا با خنده هاوار زدید خدااااا؟    @ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی پ چرا با خنده هاوار زدید خدااااا؟    واسه اینکه سالی یه بار بیشتر گذرم به کتابخونه نمی افته و الانم فهمیدم کتاب زیستم جا به جا شدههه  
- 
@ASMA-MORADI خب پس باید استینارو بالا بزنیم واست ینی؟؟    :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
@ASMA-MORADI در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی پ چرا با خنده هاوار زدید خدااااا؟    واسه اینکه سالی یه بار بیشتر گذرم به کتابخونه نمی افته و الانم فهمیدم کتاب زیستم جا به جا شدههه  آسمان ِ آبی ای عزیزکم ....    
- 
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @صنم78 کدوما؟؟؟؟؟ بزنم لت و پارشون کنم؟؟؟؟   محدثه ولیلی 
- 
@ASMA-MORADI چی : / آسمان ِ آبی بزا الان نشونت میدم  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️