هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
MOHAMMAD80 یاخدا  
- 
@Zohraam سلامممممم چطوریییییی زلزله جان : ) آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam سلامممممم چطوریییییی زلزله جان : ) سهلاممم نپسم چیطوریییی خوبیییییی دلممم تنگگگگ شده بود براتتت 
- 
dlrm  بزا من سکوت کنم بزا من سکوت کنمMOHAMMAD80 :| 
- 
MOHAMMAD80 یس شت ....ممنون خدا رفتگان توام رحمت کنه ..... @ASMA-MORADI ممنونم سلامت باشی 
- 
مداد رنگی  والا شما داری صورت مسئله رو پاک میکنی والا شما داری صورت مسئله رو پاک میکنیMOHAMMAD80 کدوم مسله؟؟ 
- 
MOHAMMAD80 :| dlrm  جونش؟(ش)*** جونش؟(ش)***
- 
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عوضي بودن اوايلش سخته ، بعدا خيلي خوش ميگذره. 
   @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عوضي بودن اوايلش سخته ، بعدا خيلي خوش ميگذره. 
   همین طوره  مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عوضي بودن اوايلش سخته ، بعدا خيلي خوش ميگذره. 
   همین طوره  من یک عدد عبضی مرفه بی دردم   
- 
MOHAMMAD80 کدوم مسله؟؟ مداد رنگی همین گرونی رو دیگه  
- 
مداد رنگی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عوضي بودن اوايلش سخته ، بعدا خيلي خوش ميگذره. 
   همین طوره  من یک عدد عبضی مرفه بی دردم   @Zohraam دور از جونت نگو اینوو چرا دلت پره 
- 
dlrm  جونش؟(ش)*** جونش؟(ش)***MOHAMMAD80 
 هوم؟ :|
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Zohraam سلامممممم چطوریییییی زلزله جان : ) سهلاممم نپسم چیطوریییی خوبیییییی دلممم تنگگگگ شده بود براتتت @Zohraam معلوم هست کجایی تو اخه  
 منم : ) خیلی بیشتر تر تر : )
 چه خبرا ؟خوبی ؟خوشی؟
- 
MOHAMMAD80 
 هوم؟ :|dlrm  نمیدونم نمیدونم
- 
- 
marzyeh78 بسلامت 
- 
مداد رنگی همین گرونی رو دیگه  MOHAMMAD80 محمد خان من قاتی کردم ...این گرونی چ ربطی ب پشت کنکوری بودن من داره؟؟؟ 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️