هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MOHAMMAD80
بهتون بگم دیگه نمیشه
بازم دلیلی دارین؟:))
یبار یادتونه نمیدونم اومدم گفتم پای چپ جهان را با اره ای بریدند!
وقتی من پا ندارم چجوری راه برم؟dlrm یه جمله قشنگ بود که میگفت ناممکن فقط در ذهن یک ناتوانه
خدای نکرده شما که ناتوان نیستید
کسی که پاش قطع بشه یا با عصا راه میره یا اینکه از ویلچر استفاده میکنه یا شایدم سعی میکنه پای مصنوعی بزاره
تقریبا شاید هیچ مشکلی نباشه که نشه براش یه راه حل پیدا کرد بستگی که چقد توکل و اعتماد به خدا داشته باشی و بخوای برای تغییرت گام برداری -
یکیو دوس داری اما اون نداره ...میگه سهم هم نیستین ....تو اگ جای من باشی چطور با قضیه رامیایی ....وقتی ک فکر و ذکر و قلبت گیره طرفه .....
#قضاوت اذاد
#نظر فقط@ASMA-MORADI
-
@ASMA-MORADI
MOHAMMAD80 دیسلایکت کنم ....گفتم نظر
-
@ASMA-MORADI
MOHAMMAD80 نه :|
-
یکیو دوس داری اما اون نداره ...میگه سهم هم نیستین ....تو اگ جای من باشی چطور با قضیه رامیایی ....وقتی ک فکر و ذکر و قلبت گیره طرفه .....
#قضاوت اذاد
#نظر فقط@ASMA-MORADI
من تاحالا کسیو دوست نداشتم مگر اینکه اونم دوستم داشته(فکر بد نکنین)
الانم یکیو دوسدارم اون نمیدونه -
MOHAMMAD80 نه :|
-
dlrm امروز صب ی پسر رو تو راه مد دیدم ی چن ثانیه من دخترم یا اوت موهاشو ریخته بود تو صورتش ی سویشرت صورتی با کلاهش
-
@ASMA-MORADI
الانم یکیو دوسدارم اون نمیدونهMOHAMMAD80 خو پسر خوب گفتم جای من باشی نگفتم ک حتمن این شرایطو تجربه کردی ....معضله چطور باهاش کنار بیام؟
-
@ASMA-MORADI
الانم یکیو دوسدارم اون نمیدونه -
MOHAMMAD80 خو پسر خوب گفتم جای من باشی نگفتم ک حتمن این شرایطو تجربه کردی ....معضله چطور باهاش کنار بیام؟
-
#قضاوت اذاد
#نظر فقط@ASMA-MORADI
چرا سهمش نیستم؟
کمم براش؟
خودمو میکشم بالا:)))
صلاحیت ندارم؟؟؟؟ با صلاحیت میشم :|
دیگر معشوق هر سازی زند عاشق را می رقصاند :|
دیگه اگه نه اون نه باشه پس واسش ارزو میکنم خوشبخت باشه و از هرجایی که فکر کنم منو یادش میندازه میام بیرون و همه جا بلاکش میکنم
که اقلا وقتی به کسی رسید که دوسش داره این عذابش نده که اره یکی هست که من دوسش نداشتم اما اون همچنان منو دوس داره:)) -
#قضاوت اذاد
#نظر فقط -
dlrm یه جمله قشنگ بود که میگفت ناممکن فقط در ذهن یک ناتوانه
خدای نکرده شما که ناتوان نیستید
کسی که پاش قطع بشه یا با عصا راه میره یا اینکه از ویلچر استفاده میکنه یا شایدم سعی میکنه پای مصنوعی بزاره
تقریبا شاید هیچ مشکلی نباشه که نشه براش یه راه حل پیدا کرد بستگی که چقد توکل و اعتماد به خدا داشته باشی و بخوای برای تغییرت گام برداریMOHAMMAD80
حق با شماست... -
-
@فاطمه23 فاطی الان وقت فیلم نیس اما بازم ممنون عزیزکم ....ایشالا ک هرگز تجربه اش نکنی......
-
MOHAMMAD80 خو پسر خوب گفتم جای من باشی نگفتم ک حتمن این شرایطو تجربه کردی ....معضله چطور باهاش کنار بیام؟
@ASMA-MORADI
اها بزا چن دیقه فک کنم
-
-
@فاطمه23
چرا اینجوری نگا میکنین