زیست دونی
-
سلام منظور از پیک ثانویه ثانویه چیه؟ دقیقا کارش چیه؟ منظور از پیک اولیه چیه؟
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاپیک اولیه همون هورمون هست، پیک ثانویه نماینده ی هورمونه ولی توی سلول، چون هورمونای پلی پپتیدی نمیتونن وارد سلول بشن، از طریق ایجاد پیک ثانویه وظیفه ی خودشونو اعمال میکنن
-

-

-
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi سلام. ببخشیدمیشه بگین نحوه زیست خوندنتون چطوریه،؟ ممنون. من اززیست 7یلی می ترسم . خیلی دیگه مونده. هنوزتموم نکردم . شما زیستتون عالیع. جدی میگم😊☺
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشیدمیشه بگین نحوه زیست خوندنتون چطوریه،؟ ممنون. من اززیست 7یلی می ترسم . خیلی دیگه مونده. هنوزتموم نکردم . شما زیستتون عالیع. جدی میگم😊☺
@Mahed
نحوه خوندن من جوریه که تو همین تاپیک دارم به صورتای مختلف بیانش میکنمیه تاپیک هم هس درمورد زیست خوندن
https://forum.alaatv.com/topic/5118/زیست-خوانی-با-دقت-بالا/9 -
@Mahed
نحوه خوندن من جوریه که تو همین تاپیک دارم به صورتای مختلف بیانش میکنمیه تاپیک هم هس درمورد زیست خوندن
https://forum.alaatv.com/topic/5118/زیست-خوانی-با-دقت-بالا/9@Amir-Bernousi نه میخام ببینم شما چطورخوندین که به این درک و روش عالی رسیدین؟؟
-
@Mahed
اونچنان خوب نیستم تو زیست ولی خب زیاد کار کردم، تجربه کسب کردم بیشتر -
@Mahed
اونچنان خوب نیستم تو زیست ولی خب زیاد کار کردم، تجربه کسب کردم بیشتر@Amir-Bernousi ببخشید میشه بگی چطورمی خونی ؟؟ میخام من هم استفاده کنم. آخه شما زیستت ازمن خوب تره. مشخصه☺.. پشت کنکوری؟؟ چندساله پشت کنکوری؟؟ زیستت چندمی زنی ؟؟ میشه بگی
ببخش -
@Amir-Bernousi ببخشید میشه بگی چطورمی خونی ؟؟ میخام من هم استفاده کنم. آخه شما زیستت ازمن خوب تره. مشخصه☺.. پشت کنکوری؟؟ چندساله پشت کنکوری؟؟ زیستت چندمی زنی ؟؟ میشه بگی
ببخش@Mahed
باید زیاد سوال حل کرد
-

-

-
@Mahed
باید زیاد سوال حل کرد
@Amir-Bernousi چشم
ببخشیدمیشه روش مطالعه خودت روبگی؟ -
nsrin79
:| تاپیک برا منه :| -
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
-
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
@Amir-Bernousi خب چطورمیخونی کتاب درسی رو؟؟
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :|@Amir-Bernousi ممنون از کمکتون🌷
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :|