زیست دونی
-
سلام منظور از پیک ثانویه ثانویه چیه؟ دقیقا کارش چیه؟ منظور از پیک اولیه چیه؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاپیک اولیه همون هورمون هست، پیک ثانویه نماینده ی هورمونه ولی توی سلول، چون هورمونای پلی پپتیدی نمیتونن وارد سلول بشن، از طریق ایجاد پیک ثانویه وظیفه ی خودشونو اعمال میکنن
-
-
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi سلام. ببخشیدمیشه بگین نحوه زیست خوندنتون چطوریه،؟ ممنون. من اززیست 7یلی می ترسم . خیلی دیگه مونده. هنوزتموم نکردم . شما زیستتون عالیع. جدی میگم
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشیدمیشه بگین نحوه زیست خوندنتون چطوریه،؟ ممنون. من اززیست 7یلی می ترسم . خیلی دیگه مونده. هنوزتموم نکردم . شما زیستتون عالیع. جدی میگم
@Mahed
نحوه خوندن من جوریه که تو همین تاپیک دارم به صورتای مختلف بیانش میکنمیه تاپیک هم هس درمورد زیست خوندن
https://forum.alaatv.com/topic/5118/زیست-خوانی-با-دقت-بالا/9 -
@Mahed
نحوه خوندن من جوریه که تو همین تاپیک دارم به صورتای مختلف بیانش میکنمیه تاپیک هم هس درمورد زیست خوندن
https://forum.alaatv.com/topic/5118/زیست-خوانی-با-دقت-بالا/9@Amir-Bernousi نه میخام ببینم شما چطورخوندین که به این درک و روش عالی رسیدین؟؟
-
@Mahed
اونچنان خوب نیستم تو زیست ولی خب زیاد کار کردم، تجربه کسب کردم بیشتر -
@Mahed
اونچنان خوب نیستم تو زیست ولی خب زیاد کار کردم، تجربه کسب کردم بیشتر@Amir-Bernousi ببخشید میشه بگی چطورمی خونی ؟؟ میخام من هم استفاده کنم. آخه شما زیستت ازمن خوب تره. مشخصه
.. پشت کنکوری؟؟ چندساله پشت کنکوری؟؟ زیستت چندمی زنی ؟؟ میشه بگی
ببخش -
@Amir-Bernousi ببخشید میشه بگی چطورمی خونی ؟؟ میخام من هم استفاده کنم. آخه شما زیستت ازمن خوب تره. مشخصه
.. پشت کنکوری؟؟ چندساله پشت کنکوری؟؟ زیستت چندمی زنی ؟؟ میشه بگی
ببخش@Mahed
باید زیاد سوال حل کرد
-
-
-
@Mahed
باید زیاد سوال حل کرد
@Amir-Bernousi چشم
ببخشیدمیشه روش مطالعه خودت روبگی؟ -
nsrin79
:| تاپیک برا منه :| -
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
-
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
@Amir-Bernousi خب چطورمیخونی کتاب درسی رو؟؟
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :|@Amir-Bernousi ممنون از کمکتون
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :|