سوالات حد و پیوستگی
-
dan-l
5 ضرب -1 -
dan-l
5 ضرب -1 -
@Amir-Bernousi
اون قسمت رو متوجه نمیشم ... دقیقا مشکلم اینجاس :/ زیر رادیکال میشه 1 اگه به جای ایکس منفی 3 بذاریمdan-l خب در این صورت در کل مخرج میشه صفر
-
dan-l خب در این صورت در کل مخرج میشه صفر
-
مشتق 1 تو مخرج صفر میشه
-
مشتق 1 تو مخرج صفر میشه
-
dan-l در سوالات حد و پیوستگی گفته است:
@Amir-Bernousi
ها درسته این یادم رفت اونو بیخیال ... این 5 از کجا اومد تو این موندم؟مشتق زیر رادیکاله
-
@Amir-Bernousi
ها درسته این یادم رفت اونو بیخیال ... این 5 از کجا اومد تو این موندم؟مشتق زیر رادیکاله
-
@Amir-Bernousi
پس ما ازفرمول سوم تو این شکل پایینی استفاده کردیم؟
اگه بله پس دومی رو چه موقع باید استفاده کنیم؟dan-l از دومیه، فقط مشتق زیر رادیکالو من جدا مینویسم که قاطی نکنم
-
@Amir-Bernousi
@Amir-Bernousi در سوالات حد و پیوستگی گفته است:
@Amir-Bernousi
اگه از زیر رادیکال مشتق بگیریم 5 میشه که وقتی تو صورت بذاریم منفی 5 میشه ... از فرمول سوم استفاده کردیما :thinking_face:
-
@Amir-Bernousi در سوالات حد و پیوستگی گفته است:
@Amir-Bernousi
اگه از زیر رادیکال مشتق بگیریم 5 میشه که وقتی تو صورت بذاریم منفی 5 میشه ... از فرمول سوم استفاده کردیما :thinking_face:
dan-l
:|
همون اشتباه شمردم -
dan-l
:|
همون اشتباه شمردم -
@Amir-Bernousi و سوال اخر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اگه اینجا از سومی استفاده کردیم پس زیر رادیکال باید چه شکلی باشه که از فرمول دومی استفاده کنیم؟
dan-l ینی چی : /
دومی و سومی که یکین -
dan-l ینی چی : /
دومی و سومی که یکینآسمان ِ آبی
اقای امینی راد میگن که سومی زیر رادیکال یه عبارته یا همون ابر.
و تو دومی زیر رادیکال ایکس هستش.خب تو این سوال زیر رادیکال ایکسه که :/ گیج شدم واقعا
-
آسمان ِ آبی
اقای امینی راد میگن که سومی زیر رادیکال یه عبارته یا همون ابر.
و تو دومی زیر رادیکال ایکس هستش.خب تو این سوال زیر رادیکال ایکسه که :/ گیج شدم واقعا
dan-l مشتق رادیکال چیز میشه یک به روی 2 رادیکال اون چیزه ضربدر مشتق چیز:neutral_face:
اینجوری حفظ کنین یادتونم نمیره:face_with_tears_of_joy: -
@Amir-Bernousi
پس ما ازفرمول سوم تو این شکل پایینی استفاده کردیم؟
اگه بله پس دومی رو چه موقع باید استفاده کنیم؟dan-l اون سومی و چهارمی رو تبدیل به توان کنین راحتتره تا حفظ کردن اون فرمول فرار
-
dan-l مشتق رادیکال چیز میشه یک به روی 2 رادیکال اون چیزه ضربدر مشتق چیز:neutral_face:
اینجوری حفظ کنین یادتونم نمیره:face_with_tears_of_joy:آسمان ِ آبی مرسی -نه تو حفظ کردنش مشکلی ندارم فقط این کاربردش ... بازم حل کنم ببینم بازم به این مشکل میرسم یا نه. مرسی
-
سلام اون صورت کسر چطوری بعد از این که هوپیتال گرفتم جوابش شد "پی" ؟ پاسخ نامه کتاب تست اینطوری نوشته :/
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا همیار

-
dan-l بعد هوپیتال(که میگین هوپیتال گرفتین اینجا ) خب یک رو بزارید جای ایکس جوابش این میاد:)