سلام وقتتون بخیر
میخواستم بدونم در چه مواقعی وقتی x رو ساده میکنیم باید این x را مخالف صفر قرار بدیم؟میشه لطفا همه حالتش رو بگید
مثلا۱ـ اگه x (یا یک عبارت یکسان)در صوت و مخرج قرار داشت، بعد از ساده کردن باید بگیم که این عبارت ساده شده مخالف صفر هست؟
۲ـ اگه در صورت، در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت، بعد از ساده شدن باز هم باید مخالف صفر قرار بدیم؟
۳ـ اگه در مخرج،در دو طرف معادله x یا هر عبارت مساوی وجود داشت،بعد از ساده شدن باید مختلف صفر قرار بدیم؟
سلام مجدد
photo_2024-12-19_16-14-13.jpg
اینجا اون قسمتی که هایلایت سبز کردم بخشی هست که توان یکی کم میشه
میشه توضیح بدین چطور از توان یکی کم شده و نوشته شده منفی سینوس4ایکس
یا در ادامش شده منفی سینوس 2 ایکس؟
کلا لطفا توضیح بدین وقتی میگیم توان یکی کم یعنی چی و چطور محاسبه میشه؟"داخل همین مثال کافیه برام"
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام
photo_2024-12-19_13-48-17.jpg
داخل سوال بالایی استاد گفتن چون شیب منفیه پس علامت بالای 2 عوض میشه میره داخل جزء صحیح
اما تو سوال بعدی با وجود منفی بودن شیب این کارو نکردن"علامتو تغییر ندادن"
میشه توضیح بدین چرا؟
@ریاضیا @تجربیا @دوازدهم @یازدهم @دانشجویان-مهندسی @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @دانشجویان-درس-خون
سوالات حد و پیوستگی
-
@Amir-Bernousi
پس ما ازفرمول سوم تو این شکل پایینی استفاده کردیم؟
اگه بله پس دومی رو چه موقع باید استفاده کنیم؟ -
@Amir-Bernousi در سوالات حد و پیوستگی گفته است:
dan-l در سوالات حد و پیوستگی گفته است:
@Amir-Bernousi
ها درسته این یادم رفت اونو بیخیال ... این 5 از کجا اومد تو این موندم؟مشتق زیر رادیکاله
اگه از زیر رادیکال مشتق بگیریم 5 میشه که وقتی تو صورت بذاریم منفی 5 میشه ... از فرمول سوم استفاده کردیما
-
@Amir-Bernousi و سوال اخر :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اگه اینجا از سومی استفاده کردیم پس زیر رادیکال باید چه شکلی باشه که از فرمول دومی استفاده کنیم؟
-
آسمان ِ آبی
اقای امینی راد میگن که سومی زیر رادیکال یه عبارته یا همون ابر.
و تو دومی زیر رادیکال ایکس هستش.خب تو این سوال زیر رادیکال ایکسه که
گیج شدم واقعا
-
آسمان ِ آبی مرسی -نه تو حفظ کردنش مشکلی ندارم فقط این کاربردش ... بازم حل کنم ببینم بازم به این مشکل میرسم یا نه. مرسی
-
@Mahed چشم اگه بدونم حتما ،کتاب مهرو ماه و ابی قلم چی بهتره درسنامه مهرو ماهم خوبه تو کتاب سیر تا پیاز اخر هر فصلم سوالای سراسری رو کلا گذاشته اول سوالای سراسری رو بزن که اسونترن ینی کاملا سوالای سراسری رو بلد باش بعد سراغ تالیفی برو .فیلمم بین سه تا استاد ،استاد ثابتی به نظرم عالیه استاد نباخته هم خوبه برعکس بقیه استاد امینی رو پارسال من دیدم ولی نظرم این دوتاست واسه سطح صفر باز استاد امینی خوبه اون جزوه برداری که کردی قشنگ واسه خودت حل کن تو ضیح بده و دست به قلم شو یه سوالم حل میکنی فورا نرو سراغ پاسخنامه یکم روش فکر کن حفظی هم نخون یه فصلایی هستن حتما بخونشون اسونن و روشون کار کنی و مسلط بشی راحت میتونی درصدشو بگیری احتمال / مثلثات/حد/لگاریتم/آمار/مشتق/یه قسمتی از کاربرد مشتق/انتگرال/ماتریس یه فصلو که خوندی تستاشو زدی واسه خودت یه تیپ بندی کن که چه شکلی سوال میدن از اون فصل تو ذهنت باشه تا میتونی هم تست بزن
چون پرسیدی نظرمو گفتم:)موفق باشی:) -
اکالیپتوس ممنون آلایی . متشکر
. من خودم فقط مهروماه رودارم ولی خیلی واسم سخته . تست هاشو و. ببخشید شما خودت استادثابتی نظام جدید میبینی؟؟ خوبه؟؟ یعنی من اگه ازفیلم ایشون ببینم وتست مهروماه ودرسنامه بخونم . به نظرت میشه خوب بشه ریاضیم. ممنون. ازنظرت. شما هم موفق باشی
.. آرزوی موفقیت روزافون برا تمام آلایی های باهوش وتلاشگر