هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner خواهش میکنم اشکال نداره
دردش که اره خب خیلی خاصه
اگه دندوتانون خیلی به هم ریختس خب خیلی درد میکنه مثلمن فشار میاد به کل دندونات چون ک میخواد صاف شه بعد یه مدت که صاف شد دردش خییییلی کم میشه ولب خل ی مدت درد بدی داره که مثلا حس میکنی کل دندونات خرابن و درد مییکنن -
@Syner خواهش میکنم اشکال نداره
دردش که اره خب خیلی خاصه
اگه دندوتانون خیلی به هم ریختس خب خیلی درد میکنه مثلمن فشار میاد به کل دندونات چون ک میخواد صاف شه بعد یه مدت که صاف شد دردش خییییلی کم میشه ولب خل ی مدت درد بدی داره که مثلا حس میکنی کل دندونات خرابن و درد مییکنن -
@Syner واسه من خیییلی هم کج و کوله نبود ولی خب فک پایینم خیلییی بههم ریخته بود ولی من دیگ درد خاصی رو حس نمیکنم
-
@Syner واسه من خیییلی هم کج و کوله نبود ولی خب فک پایینم خیلییی بههم ریخته بود ولی من دیگ درد خاصی رو حس نمیکنم
-
fatemeh81 نه بهم ریختگیش زیاد نیس دو تا دندون توی فک پایینه فقط یکی دندون نیش و یکی هم کنارش
مراقبتش چطوره؟سخته؟@Syner خب اگه کج و کوله هم خیییلی نباشه خیییلی درد نمیکشی البته بستگی به استخون بندیت داره که زود صاف بشه یا ن
ولی خب دکترم میگف صاف هم بشه باز باید ی چن مدتی هم بمونهدندون هر کی ی مدل خاصیه شاید اسه تو خیلی درد کنه ولی خب واسه من خیلی درد نمیکرد
ببخشید دارم با لپ تاپ تایپ میکنم خیلی طول میکشه -
@Syner ن فعلا که گفته بمونه
-
@Syner خب اگه کج و کوله هم خیییلی نباشه خیییلی درد نمیکشی البته بستگی به استخون بندیت داره که زود صاف بشه یا ن
ولی خب دکترم میگف صاف هم بشه باز باید ی چن مدتی هم بمونهدندون هر کی ی مدل خاصیه شاید اسه تو خیلی درد کنه ولی خب واسه من خیلی درد نمیکرد
ببخشید دارم با لپ تاپ تایپ میکنم خیلی طول میکشه -
fatemeh81 نه بهم ریختگیش زیاد نیس دو تا دندون توی فک پایینه فقط یکی دندون نیش و یکی هم کنارش
مراقبتش چطوره؟سخته؟@Syner مراقبتش که اره دیگه سخته دیگ مث قبل هر چی سفتو نمیتونی بخوری چون براکتات میشکنه باید دوباره پول بدی علاوه بر اون پول همیشگیت
-
fatemeh81 مشکلی نداره لطف میکنی وقت میزاری
مسواک و نخ دندونش چطوره؟باید رژیم غذایی کنترل بشه؟مثلا چیزای شیرین نخوری@Syner مسواک اینا که دکتر من خیلی حساسه من تو هر مدتی که غذا میخورم مسواک میزنم
ی نخ دندون خاصیم داره که باید اونم استفاده کنی
نه لازم نیست که چیزیای شیرین اینا نخوری
فقط چیزای سفت نخوری
خ.اهش میکنم -
من یه همکلاسی دارم ارتودنسی کرده بود کش میزاشت بعد دهنشو عین اورانگوتان باز میکرد کشه می پرید اسباب خنده بود واسه خودش
-
@Syner اونم با پروفن تموم میشد...
ولی ۳روز اول هرماه سخت میتونی غذا بخوری
ی جوری انگار غذا داغه باید بجویی..اصلن نمیتونی فشار بدی@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ی جوری انگار غذا داغه باید بجویی..اصلن نمیتونی فشار بدی
شدیدا از مثالی که زدین خوشم اومد دقیقا فهمیدم چه حسی داره
-
@Syner مسواک اینا که دکتر من خیلی حساسه من تو هر مدتی که غذا میخورم مسواک میزنم
ی نخ دندون خاصیم داره که باید اونم استفاده کنی
نه لازم نیست که چیزیای شیرین اینا نخوری
فقط چیزای سفت نخوری
خ.اهش میکنم -
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ی جوری انگار غذا داغه باید بجویی..اصلن نمیتونی فشار بدی
شدیدا از مثالی که زدین خوشم اومد دقیقا فهمیدم چه حسی داره