هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینو کی یادشه؟ -
@milad91
حوبم ( :
خوبی؟
سلامتی ... ( :
و فوتبالای جذابــــــــــــ :smiling_face_with_heart-eyes: -
@milad91
حوبم ( :
خوبی؟
سلامتی ... ( :
و فوتبالای جذابــــــــــــ :smiling_face_with_heart-eyes: -
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینو کی یادشه؟spd2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینو کی یادشه؟من فقط اون لحظه پرتاب غوله یادم میاد با همین عکسه نه اسمش نه اهنگش یادم نمیاد:frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
@F.R قُشِه نخور کسی از بی خوابی نمرده:frowning_face::face_with_tears_of_joy:
-
spd2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: اینو کی یادشه؟من فقط اون لحظه پرتاب غوله یادم میاد با همین عکسه نه اسمش نه اهنگش یادم نمیاد:frowning_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
spd2000 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
-
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط سیب خنده 😑😂
نه دیگه به سیب خنده سنمون قد نمیده:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یادم اومد مرسی گفتین:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: -
@milad91 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فقط سیب خنده 😑😂
نه دیگه به سیب خنده سنمون قد نمیده:expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
یادم اومد مرسی گفتین:smiling_face_with_heart-eyes: :face_with_tears_of_joy: -
dlrm آیم هییر 😂😂
ماشالا منبع اکسیژن و منبع شعر که شما و صدرا و مبهم هستین 😁😁🌹
و البته علی آقا که قدیمیه شعردانست👍🏻😅