غول فیزیک باش
-
یه سوال دیگه
کتاب تست میگه که چون خازن توی مدار اصلی نیست پس مقاومت 12 اهمی هم حذف میشه
این یعنی چی؟ اصلا منظورش از مدار اصلی اینجا چیه؟
روی سوال اینه که اختلاف پتانسیل دو سر مولد چقدره؟
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار -
دوستان اگه ممکنه این سوالو حل کنین گیج شدم
میگه که بار ذخیره شده در خازن چقدره؟
پ.ن : اون خط هایی که کشیدم رو بیخیال بشین هیچی نیستن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیارdan-l اختلاف پتانسیل دو سر خازن رو باید بدست بیاریم.
مثلا دو نقطه فرضی انتخاب کن. یکی بین اون دوتا مقاومت بالایی (یک سر خازن) یک نقطه هم بین دوتا مقاومت پایینی(سر پایینی خازن) . خود خازن رو هم هرجا دیدی جریانی ازش نمیگذره. برای مقاومت معادل بدست اوردن هم خود خازن و مقاومت های سری باهاش رو حذف کن. -
dan-l میشه ۷و نیم؟
رشتت ریاضی؟ چون فک کنم مدارهای rc حذفن برای رشته تجربی.
اون شاخه ای که خازن داره ازش جریان نمیگذره.مقاومتی هم که با خازن سری بشه حذف میشه. -
@milad91
باز هم مسله رو اشتباه نوشتماون خازن سمت راستیه 4 میکرو فاراده نوشتم 6
من رشته ام تجربیه ولی توی کتاب تست تست زیاد داره این بخشش ولی اکثرا اسونه -
دوستان اگه ممکنه این سوالو حل کنین گیج شدم
میگه که بار ذخیره شده در خازن چقدره؟
پ.ن : اون خط هایی که کشیدم رو بیخیال بشین هیچی نیستن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار -
@milad91 این سوال راحتیه تو این مشکل ندارم زیاد... تو شاخه وسط ab ولتاژش رو باید بدست بیاریم . من میام جریان رو بدست میارم بعد ولثاژ رو بدست میارم بعد اونو ضرب در مقاومت میکنم میشه بار ذخیره شده و یا اگه انرژی خازن رو خواست میذارم تو رابطه 1/2cv2
مرسی ناظم جان -
@milad91 این سوال راحتیه تو این مشکل ندارم زیاد... تو شاخه وسط ab ولتاژش رو باید بدست بیاریم . من میام جریان رو بدست میارم بعد ولثاژ رو بدست میارم بعد اونو ضرب در مقاومت میکنم میشه بار ذخیره شده و یا اگه انرژی خازن رو خواست میذارم تو رابطه 1/2cv2
مرسی ناظم جان -
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا من اصلا فیزیک حالیم نمیشه چیکاااااااارررررر کنمممممممممممم
واسه حل مسئله هاش هم میترسمممممممممممممم
دو قسمت از بردار ها و یه قسمت از الکتریسیته ساکن با فیلم های آقای کازرانیان دیدم بازم متوجه نشدمممممم