غول فیزیک باش
-
دوستان اگه ممکنه این سوالو حل کنین گیج شدم
میگه که بار ذخیره شده در خازن چقدره؟
پ.ن : اون خط هایی که کشیدم رو بیخیال بشین هیچی نیستن
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار -
@milad91 این سوال راحتیه تو این مشکل ندارم زیاد... تو شاخه وسط ab ولتاژش رو باید بدست بیاریم . من میام جریان رو بدست میارم بعد ولثاژ رو بدست میارم بعد اونو ضرب در مقاومت میکنم میشه بار ذخیره شده و یا اگه انرژی خازن رو خواست میذارم تو رابطه 1/2cv2
مرسی ناظم جان -
@milad91 این سوال راحتیه تو این مشکل ندارم زیاد... تو شاخه وسط ab ولتاژش رو باید بدست بیاریم . من میام جریان رو بدست میارم بعد ولثاژ رو بدست میارم بعد اونو ضرب در مقاومت میکنم میشه بار ذخیره شده و یا اگه انرژی خازن رو خواست میذارم تو رابطه 1/2cv2
مرسی ناظم جان -
بچه هاااااااااااااااااااااااااااااااا من اصلا فیزیک حالیم نمیشه چیکاااااااارررررر کنمممممممممممم
واسه حل مسئله هاش هم میترسمممممممممممممم
دو قسمت از بردار ها و یه قسمت از الکتریسیته ساکن با فیلم های آقای کازرانیان دیدم بازم متوجه نشدمممممم -
@sbr-abasi در غول فیزیک باش گفته است:
تست فوق احتمالی 98
حل کنید -
-
سوال اخر رو نگاه کنید لطفا
من طبق نکات اقای طلوعی حلش میکنم جواب یچیز دیگس
مگه فاز نواسنگر در لحظه داده شده نمیشه ۲/۳p
خوب مگه اینجا نباید پتانسیل از جنبشی بیشتر باشه؟ چون نزدیک انتهای مسیره دیگه
راهی ک خود کتاب گفته رو نوشتم کاملا معقولانس اما چرا با اون نکات جور در نمیاد اخهههههه
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سوال اخر رو نگاه کنید لطفا
من طبق نکات اقای طلوعی حلش میکنم جواب یچیز دیگس
مگه فاز نواسنگر در لحظه داده شده نمیشه ۲/۳p
خوب مگه اینجا نباید پتانسیل از جنبشی بیشتر باشه؟ چون نزدیک انتهای مسیره دیگه
راهی ک خود کتاب گفته رو نوشتم کاملا معقولانس اما چرا با اون نکات جور در نمیاد اخهههههه
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@sh-kh درسته ۲ پی سوم (زاویه نسبت به خط افقی) میشه ولی اینجا دیگه انرژی جنبشی بیشتر از پتانسیل هست واس اینکه از پی چهارم ناحیه دوم گذشته !
-
کسی هست که فیلم های جمع بندی فیزیک نظام قدیم رو دیده باشه کدوم دبیر بهترن؟میشه سریع جواب بدین؟:disappointed_but_relieved_face:
-
کسی هست که فیلم های جمع بندی فیزیک نظام قدیم رو دیده باشه کدوم دبیر بهترن؟میشه سریع جواب بدین؟:disappointed_but_relieved_face:
@marziyeh-bano طلوعی بهتره ولی اخرش باید خودت یه مجموعه تست برداری و کار کنی