زیست دونی
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :| -
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
-
@Mahed روش مطالعم اینه کتاب درسیو میخونم بعد از ای کیو تست میزنم :|
@Amir-Bernousi خب چطورمیخونی کتاب درسی رو؟؟
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :|@Amir-Bernousi ممنون از کمکتون🌷
-
nsrin79
:| تاپیک برا منه :| -
این جمله مگه غلط نیست
هر باکتری اتوتروف توانایی تثبیت co2 دارد شیمیو ها ک این توانایی رو ندارند
؟؟ -
این جمله مگه غلط نیست
هر باکتری اتوتروف توانایی تثبیت co2 دارد شیمیو ها ک این توانایی رو ندارند
؟؟ -
@Amir-Bernousi سلام . ببخشیدکتاب دوم میگه که درهنگام دم دیافراگم مسطح میشه این یعنی چی مسطح؟؟ . ممنون😥😦😧..
-
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم👉👉👉🙋😘😅
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم👉👉👉🙋😘😅
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم👉👉👉🙋😘😅
-
@Amir-Bernousi سلام . ببخشیدکتاب دوم میگه که درهنگام دم دیافراگم مسطح میشه این یعنی چی مسطح؟؟ . ممنون😥😦😧..
یعنی ماهیچه ی دیافراگم منقبض میشه واز حالت
گنبدی شکل خارج و مسطح(صاف)میشه -
بله،برای حالت دمه
-