هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam خوشمزم که هست:face_with_rolling_eyes:
خوچمزم من؟🙈
-
@Zohraam تو رو ک نمیدونم ولی بادم هندی هست:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
شوخی کردم
حتما هستی دیگه:hugging_face: :smiling_face:marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam تو رو ک نمیدونم ولی بادم هندی هست:grinning_face_with_smiling_eyes: :face_with_stuck-out_tongue_closed_eyes:
شوخی کردم
حتما هستی دیگه:hugging_face: :smiling_face:مرفه بی درد
-
شوخی کردم
حتما هستی دیگه:hugging_face: :smiling_face:مرفه بی درد
-
عاغا فصل دو زیست 130 تا تست و درسنامه های الگو رو امشب میشه تموم کرد؟؟:slightly_frowning_face:
marzyeh78
خیر -
@Zohraam چراااا:neutral_face:
بادوم هندی میخوری دگ 😂😂
-
عاغا فصل دو زیست 130 تا تست و درسنامه های الگو رو امشب میشه تموم کرد؟؟:slightly_frowning_face:
-
-
marzyeh78
خیرnajafiali78 :face_with_tears_of_joy:
-
کی شب زیست میخونه؟
-
@Mobham چجوری بخونم؟؟
اخه قبلنا خوندمش ولی اونقدری الان تسلط ندارم که فقط تست بزنم قبلش درسنامه هاشو میخونمmarzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Mobham چجوری بخونم؟؟
اخه قبلنا خوندمش ولی اونقدری الان تسلط ندارم که فقط تست بزنم قبلش درسنامه هاشو میخونمنمیشه خوند بیخیالش شو
-
dlrm 😂😂😂😂
-
@Mobham چجوری بخونم؟؟
اخه قبلنا خوندمش ولی اونقدری الان تسلط ندارم که فقط تست بزنم قبلش درسنامه هاشو میخونمنمیشه خوند بیخیالش شو
najafiali78 :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@Mobham چجوری بخونم؟؟
اخه قبلنا خوندمش ولی اونقدری الان تسلط ندارم که فقط تست بزنم قبلش درسنامه هاشو میخونم -
najafiali78 :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: :neutral_face: