هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb این خنده ها اخرش گریستا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: دیگ به دیگ میگه:ا
@MILAD91 لابد یادتون رفت باز:face_with_tears_of_joy:
صبحتون بخیر:neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone: عاغا یه مدت تگم نکنید پست نزارم من:face_with_tears_of_joy: -
خروسا فکشون درد نمیگیره اینقد قوقولی قوقو میکنن نصف شبی:::neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
من یکم خندیدم فکم درد گرف ک::face_with_tears_of_joy: -
marylb این خنده ها اخرش گریستا:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: دیگ به دیگ میگه:ا
صبحتون بخیر:neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone: عاغا یه مدت تگم نکنید پست نزارم من:face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس راس میگه تهش دیدی برات کردمش گریه 😂
-
صبحتون بخیر:neutral_face: :raised_hand_light_skin_tone: عاغا یه مدت تگم نکنید پست نزارم من:face_with_tears_of_joy: -
خروسا فکشون درد نمیگیره اینقد قوقولی قوقو میکنن نصف شبی:::neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
من یکم خندیدم فکم درد گرف ک::face_with_tears_of_joy:فاطمه ـ بوشهر دوس داشتی برو ازشون بپرس شاید دیدی جوابت دادن
-
من یکم خندیدم فکم درد گرف ک::face_with_tears_of_joy:فاطمه ـ بوشهر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خدا مردم از بس آروم خندیدم صدام بیرون نره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
فاطمه ـ بوشهر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خدا مردم از بس آروم خندیدم صدام بیرون نره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:marylb عخی چ خوش خنده ای شما😂بی بییییی
-
فاطمه ـ بوشهر دوس داشتی برو ازشون بپرس شاید دیدی جوابت دادن
-
فاطمه ـ بوشهر :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
وای خدا مردم از بس آروم خندیدم صدام بیرون نره:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:marylb دقیقا منم
قه قهه صامت بدجوره:person_facepalming_light_skin_tone: :person_facepalming_light_skin_tone: -
marylb دقیقا منم
قه قهه صامت بدجوره:person_facepalming_light_skin_tone: :person_facepalming_light_skin_tone:فاطمه ـ بوشهر دل درد گرفتم
-
هر وقت اومدم انجمن دعوا بودسراین صوفی
-
هر وقت اومدم انجمن دعوا بودسراین صوفی
-
@milad91 صوفی اومدی سرراهت گردن این یکیو حتما بشکن. مرسی . جبران میکنم. کشت مارو:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
marylb بحث بود
نمیدونم دعوا -
marylb صدا نزن دیه برنمیگرده
بای اکانت فیک دیه میاد😂