هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb عخی خلوص نیت 😂
-
:woman_walking_medium-light_skin_tone: :woman_walking_medium-light_skin_tone: :woman_walking_medium-light_skin_tone: :woman_walking_medium-light_skin_tone: :woman_walking_medium-light_skin_tone: :woman_walking_medium-light_skin_tone:
- نخسته 😁😂
-
marylb هیچی همین ک تو خلوص نیت داری خودش ی دنیاس
-
marylb هیچی همین ک تو خلوص نیت داری خودش ی دنیاس
-
@MaryaM-_-Sh
به خاطر بعضی از این طرفدارا هست که اینجا نیست
همه که مثل من خلوص نیت ندارن که:face_with_tears_of_joy:
پ.ن: من خوبم:face_with_tears_of_joy: -
- نخسته 😁😂
@milad91 سلامت باشین
دلمپیاده روی میخواد .کسی نیست همرام بیاد دارم با ایموجی عقده خالی میکنم:face_with_tears_of_joy: -
marylb قول میدم خودم اب پشت سرت بریزم
-
- تو خوبه خوووبییی میدونم 😑😂😂
- مثه خود اهنگش گفتم. مفرد نوشتنم بی احترامی برداشت نشه آ 😑😂
-
@milad91 سلامت باشین
دلمپیاده روی میخواد .کسی نیست همرام بیاد دارم با ایموجی عقده خالی میکنم:face_with_tears_of_joy:- درس بخونین پیاده روی دشمن سلامتیه 😂. تو خونه ورزش کنین یکم 🙂
-
marylb قول میدم خودم اب پشت سرت بریزم
-
بازم میگم قدرمو ندونین ، منم از فردا نمیام. هییی صدام میکنین هیییی نمیام. فیکم نمیزنم. از الان بگممم:face_with_tears_of_joy:
-
@MaryaM-_-Sh :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نزااار برم. یه نرویی چیزی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
marylb من گفتم شمعدونی ها دق میکنن
خودت اصرار داری -
marylb من فال حافظ گرفتم حافظم گفت قدرتو نمی دونن:face_with_tears_of_joy:
فکر خوبیه بیا با هم اجراش کنیم:face_with_tears_of_joy: -
marylb من فال حافظ گرفتم حافظم گفت قدرتو نمی دونن:face_with_tears_of_joy:
فکر خوبیه بیا با هم اجراش کنیم:face_with_tears_of_joy: -
marylb من گفتم شمعدونی ها دق میکنن
خودت اصرار داری -
اکالیپتوس خداییش بیا با هم بریم، دو تا لایکر خفن:face_with_tears_of_joy: همزمان با هم میدونو ترک کنیم. در اوووج
marylb اقا میلاد هم لایکر خیلی خوبی هس
-
- درس بخونین پیاده روی دشمن سلامتیه 😂. تو خونه ورزش کنین یکم 🙂
@milad91 مشاورم گفته درس خوندن برا مغزت بده:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :face_with_tears_of_joy:
تو خونه ک بی فایدس باید بری یکم هوا بخوری ک گوسفندا کم بشن:face_with_tears_of_joy: