هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marylb اقا میلاد هم لایکر خیلی خوبی هس
-
@MaryaM-_-Sh صد البته. ولی ما خلوص نیت داریم:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
marylb همون خلوص نیت خوبه
-
اکالیپتوس خداییش بیا با هم بریم، دو تا لایکر خفن:face_with_tears_of_joy: همزمان با هم میدونو ترک کنیم. در اوووج
-
خوشحال شدم باهاتون چت کردم
شبتون خوش
خدافظی -
خوشحال شدم باهاتون چت کردم
شبتون خوش
خدافظی@MaryaM-_-Sh صبح خوش
خدانگهدار -
وای خدا ب معنای واقعی داره ی چییزم میشه
رفتم تو بخش کاربران میگم وا مگه میشع
چرا اینا همشون اسمشون یه روز پیشه:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@MaryaM-_-Sh و @milad91 و فاطمه ـ بوشهر و marylb
شبتون بخیر:) ساعت پنج و خورده ای شبه/::neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
حال دلتون خوب:blue_heart:
برید دیگه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
@MaryaM-_-Sh و @milad91 و فاطمه ـ بوشهر و marylb
شبتون بخیر:) ساعت پنج و خورده ای شبه/::neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
حال دلتون خوب:blue_heart:
برید دیگه:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:اکالیپتوس تازه میخوام برم پیاده روی فاطمه
کجا برم اول صبحی:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
:neutral_face: :neutral_face: :neutral_face:
-
@UNIQUE7:heart_suit: دو دقه بودی حالا خسته جان باز استرس گرفتی مثل من اروم باش :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
آلزایمر گرفتی:thinking_face: منو نگا من فاطمه ام فاطمه :face_with_tears_of_joy:
اروم باش:face_with_rolling_eyes:
حال دلت خوب رفیقم 💙اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@UNIQUE7:heart_suit: دو دقه بودی حالا خسته جان باز استرس گرفتی مثل من اروم باش :neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
آلزایمر گرفتی:thinking_face: منو نگا من فاطمه ام فاطمه :face_with_tears_of_joy:
اروم باش:face_with_rolling_eyes:
حال دلت خوب رفیقم 💙خخخخ آلزایمردرجه ی 1و ازاون قوی هاشم بگیرم تویکی روفراموش نمیکنم😐😂