زیست دونی
-
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم
دوستان پاسخ دادند
-
Laynad خودم طرح کردم
-
Laynad خودم طرح کردم
-
-
-
درود به دوستان گل آلایی
امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه
.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه
.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه
romisa اکالیپتوس @رتبه-های-انجمن-آلاء @صنم78 ایهام @دانش-آموزان-آلاء
-
تولید اسپرم توسط لوله های اسپرم سازی که در بیضه ها هستن انجام میشه تولیدLHوFSHبرعهده ی هیپوفیزه بیضه فقط تستسترون میسازه
که اونم LH روی سلول های لایدیگ تاثیر میذاره وباعث ساختش در بیضه میشه -
سلام.خسته نباشید .میشه فرمول به دست اوردن تعداد ژنوتیپ ها رو توضیح بدید
-
گوسفند دریایی! فتوسنتز میکنه :| جانورم هست -
-
@The_end
اولی و اخری درستن
اولی که سلولای مژکدار گوش با ماده ی ژلاتینی و سلولای مژکدار مجاری تنفسی هم با موکوز
اخری هم همشون فاصله ی کمی دارن با سلولای اطرافشونهم اخری هم دومی دام داشت :|
-
اگه درمورد یه زن میگفت اون موقع سلولای مژکدار لوله ی فالوپ هم باید در نظر گرفته میشد
-
@The_end
اولی و اخری درستن
اولی که سلولای مژکدار گوش با ماده ی ژلاتینی و سلولای مژکدار مجاری تنفسی هم با موکوز
اخری هم همشون فاصله ی کمی دارن با سلولای اطرافشونهم اخری هم دومی دام داشت :|
-
@Amir-Bernousi
اخه ما فقط واسه پوششی میگیم فاصله کم،شکل کتاب اون مژک ها حلزون شنواییه یاذمه یکیش خیلی فاصله داش با بقیه..
نمیدونم.
همشون با سلولای اطرافش فاصله ی کم دارن -
همشون با سلولای اطرافش فاصله ی کم دارن -
-
-