تایید نظام آموزشی
-
lnz فقط جسارتا اگر درمنزل انجام میدید مراقب باشید دستتون به جایی نخوره که گزینه ای اضافه تیک زده بشه یا به اشتباه تیکش برداشته شه
-
@Dr-Lila دقیقا قبل از ورود از طریق کد رهگیری و پرونده عنوان رو زده دیگه مثل دفترچه نیست واضح بیان کرده ...شماهمونی رو که موقع ثبت نام وارد کردید فقط تایید میکنید یعنی یا نظام ۶_۳_۳هستید یا سایر که تایید سایر زده میشه
-
@Dr-Lila این مال نظام جدیداست
-
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء سلام برا من پیامکی از طرف سازمان سنجش اومده مبنی بر تایید نظام آموزشی ک باید از تاریخ ۱۹تا۲۱اسفند تایید کنم آیا این پیامک برا همه اومده؟؟ و اینک برا تاییدش باید چیکار کنم همون قسمت ویرایش باید برم؟؟
-
-
من هنوزم نفهمیدم چرا نباید بزنم نظام قدیم
چرا باید بزنم ترمی واحدی 😂علنا سنجش اسمس داده تو زدی نظام قدیم ولی باید بزنی ترمی واحدی
تا آخر امشب برو با دستای خودت ویرایش کن وگرنه خودم ویرایش میکنم 😂
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهمم😂Vezra
سازمان برای اینکه تاثیر معدل رو به طور درست بتونه انجام بده، اومد 3 نظام رو ایجاد کرد
نظام جدید که همون 633 هس
نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی افرادین که از سالای 80 به بعد دیپلم گرفتن و مدرک پیش رو دارن
نظام قدیم کسایین که دیپلمشون قبل 80 هست و مدرک پیش ندارننظام قدیم و جدید فقط یه مدرک دارن ولی تاثیر معدلشون فرق داره
-
Vezra
سازمان برای اینکه تاثیر معدل رو به طور درست بتونه انجام بده، اومد 3 نظام رو ایجاد کرد
نظام جدید که همون 633 هس
نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی افرادین که از سالای 80 به بعد دیپلم گرفتن و مدرک پیش رو دارن
نظام قدیم کسایین که دیپلمشون قبل 80 هست و مدرک پیش ندارننظام قدیم و جدید فقط یه مدرک دارن ولی تاثیر معدلشون فرق داره
-
چرا باید بزنم ترمی واحدی 😂علنا سنجش اسمس داده تو زدی نظام قدیم ولی باید بزنی ترمی واحدی
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهمم😂Vezra در تایید نظام آموزشی گفته است:
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهمم😂فک کنم اینو خونده لج کرده :face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: