تایید نظام آموزشی
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء سلام برا من پیامکی از طرف سازمان سنجش اومده مبنی بر تایید نظام آموزشی ک باید از تاریخ ۱۹تا۲۱اسفند تایید کنم آیا این پیامک برا همه اومده؟؟ و اینک برا تاییدش باید چیکار کنم همون قسمت ویرایش باید برم؟؟
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء سلام برا من پیامکی از طرف سازمان سنجش اومده مبنی بر تایید نظام آموزشی ک باید از تاریخ ۱۹تا۲۱اسفند تایید کنم آیا این پیامک برا همه اومده؟؟ و اینک برا تاییدش باید چیکار کنم همون قسمت ویرایش باید برم؟؟
@Dr-Lila
باید بری وتیک بزنی اون گزینه رو -
-
lnz فقط جسارتا اگر درمنزل انجام میدید مراقب باشید دستتون به جایی نخوره که گزینه ای اضافه تیک زده بشه یا به اشتباه تیکش برداشته شه
-
@Dr-Lila دقیقا قبل از ورود از طریق کد رهگیری و پرونده عنوان رو زده دیگه مثل دفترچه نیست واضح بیان کرده ...شماهمونی رو که موقع ثبت نام وارد کردید فقط تایید میکنید یعنی یا نظام ۶_۳_۳هستید یا سایر که تایید سایر زده میشه
-
@Dr-Lila این مال نظام جدیداست
-
-
-
من هنوزم نفهمیدم چرا نباید بزنم نظام قدیم
چرا باید بزنم ترمی واحدیعلنا سنجش اسمس داده تو زدی نظام قدیم ولی باید بزنی ترمی واحدی
تا آخر امشب برو با دستای خودت ویرایش کن وگرنه خودم ویرایش میکنم
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهممVezra
سازمان برای اینکه تاثیر معدل رو به طور درست بتونه انجام بده، اومد 3 نظام رو ایجاد کرد
نظام جدید که همون 633 هس
نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی افرادین که از سالای 80 به بعد دیپلم گرفتن و مدرک پیش رو دارن
نظام قدیم کسایین که دیپلمشون قبل 80 هست و مدرک پیش ندارننظام قدیم و جدید فقط یه مدرک دارن ولی تاثیر معدلشون فرق داره