تایید نظام آموزشی
-
Vezra
سازمان برای اینکه تاثیر معدل رو به طور درست بتونه انجام بده، اومد 3 نظام رو ایجاد کرد
نظام جدید که همون 633 هس
نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی افرادین که از سالای 80 به بعد دیپلم گرفتن و مدرک پیش رو دارن
نظام قدیم کسایین که دیپلمشون قبل 80 هست و مدرک پیش ندارننظام قدیم و جدید فقط یه مدرک دارن ولی تاثیر معدلشون فرق داره
-
من هنوزم نفهمیدم چرا نباید بزنم نظام قدیم
چرا باید بزنم ترمی واحدیعلنا سنجش اسمس داده تو زدی نظام قدیم ولی باید بزنی ترمی واحدی
تا آخر امشب برو با دستای خودت ویرایش کن وگرنه خودم ویرایش میکنم
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهممVezra در تایید نظام آموزشی گفته است:
من هنوزم نفهمیدم چرا نباید بزنم نظام قدیم
چرا باید بزنم ترمی واحدیعلنا سنجش اسمس داده تو زدی نظام قدیم ولی باید بزنی ترمی واحدی
تا آخر امشب برو با دستای خودت ویرایش کن وگرنه خودم ویرایش میکنم
جدی یکی توضیح بده لطفا
من فرق اینارو بفهممفک کنم اینو خونده لج کرده
-
وای بچه ها من میزنم ویرایش اطلاعات مراحل ثبت نام رو میاره اصلا پروفایلم رو باز نمیکنههههههههه
-
Vezra
سازمان برای اینکه تاثیر معدل رو به طور درست بتونه انجام بده، اومد 3 نظام رو ایجاد کرد
نظام جدید که همون 633 هس
نظام ترمی واحدی یا سالی واحدی افرادین که از سالای 80 به بعد دیپلم گرفتن و مدرک پیش رو دارن
نظام قدیم کسایین که دیپلمشون قبل 80 هست و مدرک پیش ندارننظام قدیم و جدید فقط یه مدرک دارن ولی تاثیر معدلشون فرق داره
-
من دیپلم فنی و حرفه ای دارم با مدرک کاردانی.اون تیک رو میزنم بعد تایید میکنم قبول نمیکنه میگه محل اخد پیش دانشگاهی رو وارد کن.من که ندارم.اما ترمی واحدی انتخاب کردم قبلا موقع ثبت و درست هم انتخاب کردم .نیاید مشکلی باشه؟
sagad1369 @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء من یادم رفت برم تایید کنم حالا چی میشه بازم فرصت میدن؟؟؟بچه ها منظور از سریال ثبت نام چی از کجا بیارمش ت برگم نیس
-
sagad1369 @رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء من یادم رفت برم تایید کنم حالا چی میشه بازم فرصت میدن؟؟؟بچه ها منظور از سریال ثبت نام چی از کجا بیارمش ت برگم نیس
@Dr-Lila فرصت هنوز هست که من همین امشب تایید کردم .....
شما نمیخواد بنظرم خودتون تایید کنید برید سراغ کافینت . سریال ثبت نام موقع ثبت نام کنکوره نه تایید شما باید از طریق ویرایش تیکشو بزنید .
و همو اس ام اسی امد بعد ثبت نام ویا رسیدی ک بعد ثبت نام کنکور میده مشخصاتت توشه کافیه .
:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: اینم توضیح کامل .منکه ترجیج دادم ببرم کافینت تا خودم تایید کنم