هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
عاغا من اطلاعاتم نیاز به ویراش داره فردارم فرصت داریم ایا؟ چون هر چی میزنم این صفحه میاد از یه ساعت پیش:/ 

marylb واسه همه فک نکنم صدق کنه ادم عاشق این چیزا حالیش نیس/: جمله دیشبت خیلی باحال بود 
- 
عاغا من اطلاعاتم نیاز به ویراش داره فردارم فرصت داریم ایا؟ چون هر چی میزنم این صفحه میاد از یه ساعت پیش:/ 

marylb واسه همه فک نکنم صدق کنه ادم عاشق این چیزا حالیش نیس/: جمله دیشبت خیلی باحال بود اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: عاغا من اطلاعاتم نیاز به ویراش داره فردارم فرصت داریم ایا؟ چون هر چی میزنم این صفحه میاد از یه ساعت پیش:/ 

marylb واسه همه فک نکنم صدق کنه ادم عاشق این چیزا حالیش نیس/: جمله دیشبت خیلی باحال بود یچیرو داری اشتباه وارد می کنی 
- 

marylb واسه همه فک نکنم صدق کنه ادم عاشق این چیزا حالیش نیس/: جمله دیشبت خیلی باحال بود اکالیپتوس مهم نیست اونو تاییدم نکردی نکردی : ) 
 البته اگه مطمئنی درست زدی نظامتو
- 
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm ساعت یک. هماهنگیش با تو و اکالیپتوس    یکم پیاز داغ دلتنگی رو هم زیاد کنین یکم پیاز داغ دلتنگی رو هم زیاد کنین   فک کنم ساعت یک بشه ولی هنوز اینجا باشی  اگه من نبودم همین کارو واسه من بکن اگه من نبودم همین کارو واسه من بکن 
- 
اکالیپتوس مهم نیست اونو تاییدم نکردی نکردی : ) 
 البته اگه مطمئنی درست زدی نظامتو
- 
- 
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: رفتم من فعلا خدافسی  نرو که با تو هرچه هست می رود...:) 
- 
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb 
 چشم چشم و درد... 
 نبینم یه نفرم بیاد بگه دلتنگماااا 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️