هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس اینو میبینم دلم ریش میشه همش:neutral_face: همون قبلیه ملایم تر بودش:face_without_mouth:
عین وقتی محکم ناخنتو میکشی رو تخته:face_without_mouth: :face_with_tears_of_joy: -
@milad91 اون کادر رو تنطیم کن
-
EHSAN75 شبتون خوش🌷
-
-
-
marylb اونی که بدون خدافظی و بدرقه میره واسه همیشه میره ولی برعکسش بر میگرده:neutral_face: :face_with_tears_of_joy:
و اما جواب سوالت بخاطر من باید بمونی:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm هنوز یک نشده ک:face_with_tears_of_joy:
marylb مریم منم دلم تنگت شد:frowning_face: کو کجایی ؟ شمدونی ها دق کردن:face_with_tears_of_joy:
پس مریم هستن ایشون؟! 🤔marylb
-
@shiima نه داداششه:face_with_tears_of_joy:
مریم ماری مارال یا هر چی راحتی باهاش همون:face_with_tears_of_joy: -
dlrm واقعا دلم میگیره اینقد وابسته شدین. آخه مگه من کی هستم؟! چرا اینقد اصرار پشت اصرار.:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
marylb
میخواستم آیدیتون رو با تیغ روو دستم بکشم:face_with_tears_of_joy: خوشا مردنی که واسه شما باشه اصا:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: -
@shiima نه داداششه:face_with_tears_of_joy:
مریم ماری مارال یا هر چی راحتی باهاش همون:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس من اینقدر باهاتون راحت بودم ولی شماها قدرمو ندونستین. البته به جزء تو . امان از دست آدمایی که نقاب میزنن و از پشت خنجر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس من اینقدر باهاتون راحت بودم ولی شماها قدرمو ندونستین. البته به جزء تو . امان از دست آدمایی که نقاب میزنن و از پشت خنجر:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
اوفی دلم خنک شد😂😂