هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
خیلی به فال اعتقاد ندارم ... اما این یدونه انگار همون چیزی بود که من میخواستم بشنوم ... رهایی از غم - آرامش - استراحت پس از یک دوره کشمکش
- از نگرانی بیرون آمدن
- رهایی از رنج
 توضیح : 
 لازم است تا از یک زخم یا رنج کهنه شفا یابید. گذشت زمان تمام زخمها را شفا می بخشد. داشتن مکان و موقعیتی مناسب برای تجدید قوای جسمانی، روحی و احساسی شما کمک بزرگی است.
 از ارتباط داشتن و معاشرت با افراد دشوار یا مسائل پیچیده دوری کنید. هم اکنون زمان شرکت در فعالیت ها، روابط و اقدامات مهم نیست. عقب نشینی از مشکلات در این مرحله فرار از مسئولیت نیست بلکه نیازی برای جمع آوری نیرو و تمرکز است. نیاز است قدری آرام بگیرید.روزتون سرشار از ارامش (: @fatemeh_banoo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: خیلی به فال اعتقاد ندارم ... اما این یدونه انگار همون چیزی بود که من میخواستم بشنوم ... رهایی از غم - آرامش - استراحت پس از یک دوره کشمکش
- از نگرانی بیرون آمدن
- رهایی از رنج
 توضیح : 
 لازم است تا از یک زخم یا رنج کهنه شفا یابید. گذشت زمان تمام زخمها را شفا می بخشد. داشتن مکان و موقعیتی مناسب برای تجدید قوای جسمانی، روحی و احساسی شما کمک بزرگی است.
 از ارتباط داشتن و معاشرت با افراد دشوار یا مسائل پیچیده دوری کنید. هم اکنون زمان شرکت در فعالیت ها، روابط و اقدامات مهم نیست. عقب نشینی از مشکلات در این مرحله فرار از مسئولیت نیست بلکه نیازی برای جمع آوری نیرو و تمرکز است. نیاز است قدری آرام بگیرید.روزتون سرشار از ارامش (: قلم نطقتو خعلی دوس دارم.. 
 به جون خودم تملق نمیکنم...

ایشالله همیشه پایدارباشی وحال دلت خوب...
 تامتنای خوب خوب بتایپی...

- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ناهار چی دارین؟؟؟؟؟؟ تودیگه مث اینکه خعع..لی حوصلت سررفته  
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 خعیییییییییییییییییییییییییییییییللللللللییییییییییییییییییییییی  حوصله ی منم.. 
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 خعیییییییییییییییییییییییییییییییللللللللییییییییییییییییییییییی  بیکاری بیا درسای منو بخون    @Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 خعیییییییییییییییییییییییییییییییللللللللییییییییییییییییییییییی  بیکاری بیا درسای منو بخون     درسای خودشوکی بخونه؟ درسای خودشوکی بخونه؟
 میگه نره میگی بدوش؟  
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 خعیییییییییییییییییییییییییییییییللللللللییییییییییییییییییییییی  بیکاری بیا درسای منو بخون    
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 خعیییییییییییییییییییییییییییییییللللللللییییییییییییییییییییییی  بیکاری بیا درسای منو بخون     درسای خودشوکی بخونه؟ درسای خودشوکی بخونه؟
 میگه نره میگی بدوش؟  
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 چیکار کنیم؟؟؟؟؟ همین کاری ک داریم میکنیم روادامه بدیم  @UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 چیکار کنیم؟؟؟؟؟ همین کاری ک داریم میکنیم روادامه بدیم  
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7   نومودونم نومودونم 
 ولی واقعنی این ادیتت نیاز نبود  
 گفتم شاید یه مشنگی..یاچه مودونم..قشنگی..   
 ازماایرادگرف..
- 
- 
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 چیکار کنیم؟؟؟؟؟ همین کاری ک داریم میکنیم روادامه بدیم  zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 چیکار کنیم؟؟؟؟؟ همین کاری ک داریم میکنیم روادامه بدیم  حرف خودموبهم پس نده  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️