هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@mahsaaaaa82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7  مطمئنم تورک نیستی.. 

مراقب باش جلونیافقط.... 
- 
@mahsaaaaa82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7  مطمئنم تورک نیستی.. 

مراقب باش جلونیافقط.... 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 میاد تو سیل ترکا غرق میشع 
    غریق نجات نفرستین ترک نیس 
- 

مراقب باش جلونیافقط.... 
- 
@Saahaar در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7 میاد تو سیل ترکا غرق میشع 
    فضیلتیه ک نصیب هرکی نمیشه...  
- 
    فضیلتیه ک نصیب هرکی نمیشه...  
- 
- 
- 

مراقب باش جلونیافقط.... @UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahsaaaaa82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7  مطمئنم تورک نیستی.. 

مراقب باش جلونیافقط.... نه من لرم از دیار بختیاری    
- 
@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @mahsaaaaa82 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @UNIQUE7  مطمئنم تورک نیستی.. 

مراقب باش جلونیافقط.... نه من لرم از دیار بختیاری    
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ترک کوجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تبریزیم من مال جای دیگه عم..  
 ولی تبریزوتبریزیاروخیلی دوس دارم..@UNIQUE7 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ترک کوجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من تبریزیم من متا ی جای دیگه عم..  کچا مثلا 
- 
zahraanvr همسیامونی   
 ولی واقعنی تبریز زیاده اینجا
 منم ارومم
 تا حالا از شهر خودمون ندیدم کسیو اینجا

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

:raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone:
 :raised_hand_with_fingers_splayed_light_skin_tone: :raised_hand_with_fingers_splayed_medium-light_skin_tone: