♥️(:شکفتن یه گل:) UNIQUE7 💌
-
@Mobham در ♥️(:شکفتن یه گل:) UNIQUE7 💌 گفته است:
سلام شرور تو دلی...
تولدت مبارک عزیزدلم
همونی ک همش😑😐اینجوریه....
همونی ک میخونه ولایک نمیکنه😂😂😂
ایشالا ۱۰۰ ساله شی مهم تر ازهمه ک عمرت مفید باشه وباعزت...❤😍😘سهلام ب روی ماهت مبهم الدوله..😊
شروروخوب اومدی..😂مرسی عزیزم😘بوبوبوس بوس
😐😐😐ورژن جدیدمه این مدلی😂
فازکنکوری ولاکچری ومدروز..😂
من مفلس ک همش میلایکم..ولی چش...بیشترین لایکای دنیاتقدیم نگاه خوشگل ومخملی شما😉😊
عمرشماعم باعزت 😍 -
@UNIQUE7 مبهم الدوله😂😂😂😂😂😂
هوم..شروری دیگر..😀😁
ن شوخی میکنم عزیزم...هرجور راحتی رفیقِ رفیقم😘😘😍😍 -
@فاطمه23 ممنونم فاطمه ی عزیزم... لبت خندون:)نمرات فیزیکتم20:) :rose:
@کنکوری-نظام-قدیم خیلی ممنونم:) تولدروزکنکورخودش ب نوعی سعادته..😁 :rose:
-
@m-18 خیلی ممنونم میم18 عه عزیزم😊
امیدوارم همیشه موفق وسربلندوسربزیر☺باشی...
وکامت هم همیشه شششششیرین:) -
اهم اهم اهم :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :grinning_face_with_smiling_eyes:
فک کنم دیر رسیدم. بهر حال از قدیم و ندیم گفتن دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدنه:grinning_face_with_smiling_eyes:
@UNIQUE7 عزیز تولدت مبارک خیلی خوشبختم ک هردو اسفندی هستیم . :smiling_face_with_halo: :relieved_face: :face_blowing_a_kiss: من هنو دنیا نیومدم ان شالله هفته بعد :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
بعید میدونم کسیو تو الا داشته باشم برام تاپیک تولد بزنه :sneezing_face: :sleepy_face:
:face_with_tears_of_joy: ..یونیک عزیز منحصر بفرد انجمن تولدت مباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک
خوش اومدی ب دنیا:smiling_face_with_heart-eyes: :face_blowing_a_kiss: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
البته اگه منو یادت باشه... -
یکی هم نبود تولد ما رو تبریک بگه ..نوچ نوچ نوچ
:joy:

تولدت مبارک 10000000000000000000000000000000000ساله بشی شاد باشی خوش باشی در کل زندگی ب کامت باشه