هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ساعت ۲:۵۷ من تنها در اتاق
همه رفتن
من میترسم خو ؛(
نمیتونم بخوابممم -
همه اتاق دارن قلنح میشکونن
همش یه نفرو تجسم میکنم رو تخت رو برویی زل زده بهم
یه دستم زیر تخت مببینم
من میترسمممم:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :crying_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat: -
یه دستم زیر تخت مببینم
من میترسمممم:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :crying_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat:athenaa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه دستم زیر تخت مببینم
من میترسمممم:loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :loudly_crying_face: :crying_face: :face_with_open_mouth_cold_sweat:سلام دتر
کسی نیست نترس فقط هالوسنشن هاتن ک اینجوری میکنن 😂😂😂
شایدم ایلوژن و دیلوژن هم باشن ولی اولیه درصدش بیشتره 😂😂😂😂
کی میری خونه آبجی؟ -
سلام صبحتون بخیر :)
مثل بچه مدرسه ای ها تا آخرین روز داریم میریم دانشگاه 😐 البته اینم از برکت حضور منه 😂😂 ترم قبل یه سری پسرامون کاری کردن ک این ترم گفتم یکم عقده ای بازی دربیارم 😎😜
همه گفتن تو نری هیچ کسی نمیاد ولی من گفتم تا آخرین لحظه میرم و میدونید استاد با یه نفر هم کلاس تشکیل میده 😁
این شد ک الان همه باید پاشن بیان کلاس 😎😁
هر چی هم میگن خودشونن 😅😊
خدا ببخشتشون ک اینکارو کردن و باعث شدن الان هممون بریم دانشگاه 😕😋😶
#تودلی -
@ا-لاکیپتوس خطر شان فیک ژان شرور ژان اینقدر خلاقیت به خرج نده چجوری میرسونی 15 ساعت میخونی تو با این عزمی که تو بهم ریزی مجازستان داری:face_with_tears_of_joy: اسمتم اصلا بهت نمیاد عوض کن با من قاطی نکنن:face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ا-لاکیپتوس خطر شان فیک ژان شرور ژان اینقدر خلاقیت به خرج نده چجوری میرسونی 15 ساعت میخونی تو با این عزمی که تو بهم ریزی مجازستان داری:face_with_tears_of_joy: اسمتم اصلا بهت نمیاد عوض کن با من قاطی نکنن:face_with_tears_of_joy:
!Changed
-
-