تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:(
-
*happy* در تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:( گفته است:
@UNIQUE7 روزانه 225تا
خوش..
میشه دقیق بگین واس هرتخصصی چنتاتوی 2ساعت؟؟
فله ای تست میزنین؟ینی 225تاازهردرس هرچقدکه شد؟؟؟@UNIQUE7 در تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:( گفته است:
*happy* در تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:( گفته است:
@UNIQUE7 روزانه 225تا
خوش..
میشه دقیق بگین واس هرتخصصی چنتاتوی 2ساعت؟؟
فله ای تست میزنین؟ینی 225تاازهردرس هرچقدکه شد؟؟؟بیا پی وی یاس
-
سلام سلام..
خوب هستین؟به کمکتون نیازدارم شدید...
اینکه بااینکه این موقع سال هست...وخیلی مسخرست ک دارم این سوالوتوی این برهه ازسال میپرسم...ولی مشکل اینجاست ک من نتونستم بااین مسئله کناربیام وهنوزاون شاهراه اصلی روش خودم روکشف کنم وهرروزطبق اون پیش برم.واون موضوعی نیست جزچگونگی چیدن ساعت مطالعه
خب...
من همیشه کارم این شده ک...یروزمیگم ازساعت مثلا7تا9زیست میخونم که این تایم توی روزثابت باشه....یه مدت کمی میخونم(مثلا1هفته این روندادامه پیدامیکنه)،ولی میبینم که توی این تایم نمیتونم تموم اون برنامه ای ک ازقبل مشخص کردم رواجراکنم وتایم درس بعدی مثثلاعربی میرسه،ومجبورم ک نصفه نیمه همیشه درس رورهاکنم وباکمال نارضایتی برم سراغ درس بعدی ویاعین بختک میچسبم ب اون کتاب لنتی تاتمومش کنمم...هوف
تواین جورمواقع2حالت واسم پیش میاد..چی؟
(اینکه یامجبورم رودرس فعلی بمونم وباعذاب وجدان اینکه تایم درس بعدیم داره میسوزه درس روبخونم وزهرمارم میشه..وبخاطرهمین باتمرکزکامل نمیتونم بخونم
2یااینکه میرم سراغ درس بعدی ودرس قبلی روچون نصفه نیمه رهاکردم دوباره عذاب وجدان میگیرم وفکرم میمونه پیش درس قبلی ودوباره زهرمارم میشه ونمیتوم درس جدیدم روبازم باتمرکزبخونم)
واین میشه که کل اون تایم...ودرنهایت کل روزم بابی کیفیتی کامل سپری میشه ومن میمونمو،یه مشت درسای نصفونیمه خونده...وتعدادتستی که مشخص کرده بودم مثثثلا30تاکه 15تاش موندهواین موقعاس ک ازروشم حالم بهم میخوره وروشم روتغییرمیدم..
تااینجاچن دقیقه تنفس اعلام میکنم:)
خب میرم فاز2پروژم
اینکه دوباره میگم یه مدتی بازم یکی 2هفته هرصبح روز(هرروزمشخص کردن تایماجدا)تعیین میکنم ک مثلااین مباحثوامروزمیخوام بخونم ولی چون تایم مشخص نکردم بازم به همش=ینی همه ی درسانمیرسم
وازجهتی هم نمیتونم تواین مدلی برنامه ریزی بگم ک چقدتایم وباچقدحجم تعیین میکنم وبعدش دبرو که رفتیم واسه اجرا...
این موضوع رومن تاحالاباافرادزیادی درمیون گذاشتم...وکمک خواستم.
ولی هنوزجواب قانع کننده وراهگشایی واسش پیدانکردم...
وواقعاتوی گمراهی آشکاری بسرمیبرم...
میشه کمک وراهنمائیم کنیدکه این دفعه دیگه تیرم خطانره؟ومنم به جمیع افرادی که باثبات ونظم وآرامش خیال درس میخونن وپیش میرن بپیوندم؟؟:)))
میشه خواهش کنم حرفموزمین نندازین؟:)
مرسی
راستی مشاورم ندارم:)
دعوت میکنم ازهمه ی آلایی های کاربلدوناجی:)
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رفیقاوریش سفیدا:)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا جوونه های امیدآلاء:)
@رتبه-های-انجمن-آلاء فاتحان قله ی هدف:)
@همیار همیاران اول ودرجه ی یک:)
@فارغ-التحصیلان-آلاء آسوده شدگان:)
@ادمین آدمین های خوش قلب ودس بخیر:)
@خلاصه....همه وهمممه...
پیش پیش بازم بازم متشکرم
خداکنه این دفعه مثل دفعه های پیش نباشه
@UNIQUE7 سلام موقع درس خوندن اصلا حجم انتخاب نکیند و فقط تایم درس خوندن رو مشخص کنید
وقتی حجم مشخص میکنید
اولا ممکنه ی قسمت سخت تر باشه یکی اسون تر باشه و
دوما شاید اصن نرسین اون حجمی رو که مشخص کردین رو بخونین و این باعث میشه از تایم درس دیگ بزنین و حالا اگرم از تایم درس دیگ نزینین اینجوری نصف و نیمه خوندین و برنامه تونم کلا به هم میریزه واسه روزای بعد !!!پس حجم مشخص نکنین!!!
-
*happy* سلام بچه ها منو ببخشید که این رو میگم ولی مجبورم
با تمام احترامی که برای شما قائلم باید بگم که این روش غلطه که حجم و ساعت انتخاب کنیم و در بعضی موارد موفقیت آمیز میشه چون یا نمیرسی بخونی و اعصابت خورد میشه یا اینکه کیفیت مطالعه پایین میاد چون خودت رو موظف میدونی اون مقداری رو که مشخص کردی رو بخونی ویا اینکه درس رو زود تر از زمانی که براش گذاشتی تموم میکنی و توی این حالت با اینکه درس رو خوب خوندی اما از اینکه مقدار زمان باقی مونده ی اون تایم رو بیخیال میشی و از اونجا ضربه میخوری -
سلام سلام..
خوب هستین؟به کمکتون نیازدارم شدید...
اینکه بااینکه این موقع سال هست...وخیلی مسخرست ک دارم این سوالوتوی این برهه ازسال میپرسم...ولی مشکل اینجاست ک من نتونستم بااین مسئله کناربیام وهنوزاون شاهراه اصلی روش خودم روکشف کنم وهرروزطبق اون پیش برم.واون موضوعی نیست جزچگونگی چیدن ساعت مطالعه
خب...
من همیشه کارم این شده ک...یروزمیگم ازساعت مثلا7تا9زیست میخونم که این تایم توی روزثابت باشه....یه مدت کمی میخونم(مثلا1هفته این روندادامه پیدامیکنه)،ولی میبینم که توی این تایم نمیتونم تموم اون برنامه ای ک ازقبل مشخص کردم رواجراکنم وتایم درس بعدی مثثلاعربی میرسه،ومجبورم ک نصفه نیمه همیشه درس رورهاکنم وباکمال نارضایتی برم سراغ درس بعدی ویاعین بختک میچسبم ب اون کتاب لنتی تاتمومش کنمم...هوف
تواین جورمواقع2حالت واسم پیش میاد..چی؟
(اینکه یامجبورم رودرس فعلی بمونم وباعذاب وجدان اینکه تایم درس بعدیم داره میسوزه درس روبخونم وزهرمارم میشه..وبخاطرهمین باتمرکزکامل نمیتونم بخونم
2یااینکه میرم سراغ درس بعدی ودرس قبلی روچون نصفه نیمه رهاکردم دوباره عذاب وجدان میگیرم وفکرم میمونه پیش درس قبلی ودوباره زهرمارم میشه ونمیتوم درس جدیدم روبازم باتمرکزبخونم)
واین میشه که کل اون تایم...ودرنهایت کل روزم بابی کیفیتی کامل سپری میشه ومن میمونمو،یه مشت درسای نصفونیمه خونده...وتعدادتستی که مشخص کرده بودم مثثثلا30تاکه 15تاش موندهواین موقعاس ک ازروشم حالم بهم میخوره وروشم روتغییرمیدم..
تااینجاچن دقیقه تنفس اعلام میکنم:)
خب میرم فاز2پروژم
اینکه دوباره میگم یه مدتی بازم یکی 2هفته هرصبح روز(هرروزمشخص کردن تایماجدا)تعیین میکنم ک مثلااین مباحثوامروزمیخوام بخونم ولی چون تایم مشخص نکردم بازم به همش=ینی همه ی درسانمیرسم
وازجهتی هم نمیتونم تواین مدلی برنامه ریزی بگم ک چقدتایم وباچقدحجم تعیین میکنم وبعدش دبرو که رفتیم واسه اجرا...
این موضوع رومن تاحالاباافرادزیادی درمیون گذاشتم...وکمک خواستم.
ولی هنوزجواب قانع کننده وراهگشایی واسش پیدانکردم...
وواقعاتوی گمراهی آشکاری بسرمیبرم...
میشه کمک وراهنمائیم کنیدکه این دفعه دیگه تیرم خطانره؟ومنم به جمیع افرادی که باثبات ونظم وآرامش خیال درس میخونن وپیش میرن بپیوندم؟؟:)))
میشه خواهش کنم حرفموزمین نندازین؟:)
مرسی
راستی مشاورم ندارم:)
دعوت میکنم ازهمه ی آلایی های کاربلدوناجی:)
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا رفیقاوریش سفیدا:)
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا جوونه های امیدآلاء:)
@رتبه-های-انجمن-آلاء فاتحان قله ی هدف:)
@همیار همیاران اول ودرجه ی یک:)
@فارغ-التحصیلان-آلاء آسوده شدگان:)
@ادمین آدمین های خوش قلب ودس بخیر:)
@خلاصه....همه وهمممه...
پیش پیش بازم بازم متشکرم
خداکنه این دفعه مثل دفعه های پیش نباشه
@UNIQUE7 یکی از دلایلی که میگن واسه برنامه روزانه تون از این ساعت تا فلان ساعت تعیین نکنید همینه بجای اینکه بگین نه تا یازده همون دو ساعت رو لحاظ کنید حالا این دو ساعت میتونه نه تا یازده باشه یا دو تا چهار دومااگر با این روش نمیتونین، امروز زیست رو کامل بخونید وبجاش فردا طبق مثال خودتون عربی رو زودتر شروع کنید تا مدام زیست پیشرفت نکنه وعربی پسرفت والی اخر...سوما بهتره خیلی ارمان گرایانه برنامه نریزید بهتره توان خودتون و مشکلات خودتونم توی برنامه تون لحاظ کنید یه درس رو کامل خوندن خیلی بهتر از سه درس نیمه تمومه...بنظرم مشکل شما از برنامه ریزی تونه که واقع گرایانه نیست...امیدوارم مشکل تون مرتفع شه صراحت بنده هم ببخشید
-
با تمام احترامی که برای شما قائلم باید بگم که این روش غلطه که حجم و ساعت انتخاب کنیم و در بعضی موارد موفقیت آمیز میشه چون یا نمیرسی بخونی و اعصابت خورد میشه یا اینکه کیفیت مطالعه پایین میاد چون خودت رو موظف میدونی اون مقداری رو که مشخص کردی رو بخونی ویا اینکه درس رو زود تر از زمانی که براش گذاشتی تموم میکنی و توی این حالت با اینکه درس رو خوب خوندی اما از اینکه مقدار زمان باقی مونده ی اون تایم رو بیخیال میشی و از اونجا ضربه میخوری@MM-zahed خواهش میکنم خب مسلما تجربه ی شما خیلی بیشتر از منه و حتما درست میگین اما پیشنهاد شما چیه؟؟مثلا روزی سه ساعت مشخص کنیم واسه زیست بدون تایم دقیق و بدون حجم؟؟اینجوری یکم سخت نیس؟؟چون نمیشه دقیق برنامه ریزی کرد که مثلا یه فصل تو چند روز تموم میشه
-
@UNIQUE7 یکی از دلایلی که میگن واسه برنامه روزانه تون از این ساعت تا فلان ساعت تعیین نکنید همینه بجای اینکه بگین نه تا یازده همون دو ساعت رو لحاظ کنید حالا این دو ساعت میتونه نه تا یازده باشه یا دو تا چهار دومااگر با این روش نمیتونین، امروز زیست رو کامل بخونید وبجاش فردا طبق مثال خودتون عربی رو زودتر شروع کنید تا مدام زیست پیشرفت نکنه وعربی پسرفت والی اخر...سوما بهتره خیلی ارمان گرایانه برنامه نریزید بهتره توان خودتون و مشکلات خودتونم توی برنامه تون لحاظ کنید یه درس رو کامل خوندن خیلی بهتر از سه درس نیمه تمومه...بنظرم مشکل شما از برنامه ریزی تونه که واقع گرایانه نیست...امیدوارم مشکل تون مرتفع شه صراحت بنده هم ببخشید
-
@UNIQUE7 سلام موقع درس خوندن اصلا حجم انتخاب نکیند و فقط تایم درس خوندن رو مشخص کنید
وقتی حجم مشخص میکنید
اولا ممکنه ی قسمت سخت تر باشه یکی اسون تر باشه و
دوما شاید اصن نرسین اون حجمی رو که مشخص کردین رو بخونین و این باعث میشه از تایم درس دیگ بزنین و حالا اگرم از تایم درس دیگ نزینین اینجوری نصف و نیمه خوندین و برنامه تونم کلا به هم میریزه واسه روزای بعد !!!پس حجم مشخص نکنین!!!
-
با تمام احترامی که برای شما قائلم باید بگم که این روش غلطه که حجم و ساعت انتخاب کنیم و در بعضی موارد موفقیت آمیز میشه چون یا نمیرسی بخونی و اعصابت خورد میشه یا اینکه کیفیت مطالعه پایین میاد چون خودت رو موظف میدونی اون مقداری رو که مشخص کردی رو بخونی ویا اینکه درس رو زود تر از زمانی که براش گذاشتی تموم میکنی و توی این حالت با اینکه درس رو خوب خوندی اما از اینکه مقدار زمان باقی مونده ی اون تایم رو بیخیال میشی و از اونجا ضربه میخوری -
@MM-zahed خواهش میکنم خب مسلما تجربه ی شما خیلی بیشتر از منه و حتما درست میگین اما پیشنهاد شما چیه؟؟مثلا روزی سه ساعت مشخص کنیم واسه زیست بدون تایم دقیق و بدون حجم؟؟اینجوری یکم سخت نیس؟؟چون نمیشه دقیق برنامه ریزی کرد که مثلا یه فصل تو چند روز تموم میشه
*happy* سلام من میگم شما برای خودتون مشخص کنید که مثلا من امروز باید ۳ ساعت فیزیک بخونم یا مثلا باید سه ساعت شیمی بخونم اینجور اگه تایم شما یکم هم جابجا بشه اهمیتی نداره چون میدونی که باید سه ساعت فیزیک بخونی حالا خودت باید تشخیص بدی که اگه برای خودت ساعت خاص تعیین کنی بهش عمل میکنی یا نه اگه آره که چه بهتر برنامه ت بهتر هم میشه اما اگه نه یه کمی کارت سخته ولی میشه انجام داد مثلا من خودم عادت داشتم روزی سه ساعت فیزیک میخوندم و این سه ساعت رو معمولا ساعات آغازی روز میخوندم اینکه شما به درس خوندن پایبند باشی خیلی مهمه و بعدش اهمیت داره که چی بخونیم و هر کدوم رو چقدر و چه جور بخونیم
موفق باشید -
خدا به دادت برسه
تو داری خود آزاری میکنی
یعنی جوری که تو خودت رو شکنجه میدی تو زندان ابوغریب شکنجه نمیدادن :|
یکم شل کن بابا چه خبرته مگه جنگه؟
گیریم که جنگ باشه .داری با کی میجنگی؟؟ با خودت؟
شما چون وسواس مطالعاتی داری و کمالگرایی عملا هر طور برنامه دیگه ای هم بریزی به مشکل بر میخوری
گام اول اینه که وسواس رو باید کنار بزاری
گام دوم اینه که چند روزی بدون برنامه بخون
برنامه اومد تا کار ها رو راحت کنه نه اینکه باعث عذاب الهی در این دنیا بشه
حاجی ول کن برنامه رو ناموسا
just بخون
همین.حالا بعدا اگه نیاز دیدی برنامه میریزی (که شما نریزی سنگین تری خخخ) -
خدا به دادت برسه
تو داری خود آزاری میکنی
یعنی جوری که تو خودت رو شکنجه میدی تو زندان ابوغریب شکنجه نمیدادن :|
یکم شل کن بابا چه خبرته مگه جنگه؟
گیریم که جنگ باشه .داری با کی میجنگی؟؟ با خودت؟
شما چون وسواس مطالعاتی داری و کمالگرایی عملا هر طور برنامه دیگه ای هم بریزی به مشکل بر میخوری
گام اول اینه که وسواس رو باید کنار بزاری
گام دوم اینه که چند روزی بدون برنامه بخون
برنامه اومد تا کار ها رو راحت کنه نه اینکه باعث عذاب الهی در این دنیا بشه
حاجی ول کن برنامه رو ناموسا
just بخون
همین.حالا بعدا اگه نیاز دیدی برنامه میریزی (که شما نریزی سنگین تری خخخ) -
@UNIQUE7 در تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:( گفته است:
@-BADSHAH- خخخخ
مرسی
یه فکرایی کردم..
آره بدجوری بی نهایت طلبم...
بازم مرسیچه فکرایی؟
-
@-BADSHAH- خخخخ
مرسی
یه فکرایی کردم..
آره بدجوری بی نهایت طلبم...
بازم مرسیچه فکرایی؟
-
@-BADSHAH-
اینکه عوض کردم روشمو..شما روش رو عوض نکن
کلا نگرش و نحوه تفکرتون رو عوض کنید
اکانت قبلی شما چی بود؟ یا اسم قبلی این اکانت؟ -
@-BADSHAH-
اینکه عوض کردم روشمو..شما روش رو عوض نکن
کلا نگرش و نحوه تفکرتون رو عوض کنید
اکانت قبلی شما چی بود؟ یا اسم قبلی این اکانت؟ -
@-BADSHAH- بعله..
ولی مغزم بایدکمپلت تعویض شه فک کنم..یچی شبیه شستشوی مغزی...
من اکانتای خیلی زیای داشتم داداش..
بگم طوماری میشه واس خودش..
بیخی..@UNIQUE7 در تنظیم فلاکت بارساعت وروش مطالعم:( گفته است:
@-BADSHAH- بعله..
بیخی..به پای من که نمیرسی
این اخری ها رو بگو -
@-BADSHAH- بعله..
بیخی..به پای من که نمیرسی
این اخری ها رو بگو