هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دلم خیلی گرفته یه آغوش میخوام برای آروم گرفتن ای کاش میتونستم الان برم بغل مامانم و گریه کنم ولی نمیشه انقدری سعی کردم قوی باشم ک دارم له میشم
ای کاش انقدر تنها نبودم باعث و بانی این تنهایی نباید بخشیده بشه (#خودمم)
هعی روزگار
عجیب دلم گرفته عجیب
میدونم ک میگذره ولی با قیمت تحمل و نشکستن زیر این حجم از غم.
خدایا در هرصورت دمت گرمفااطمه سلام فاطمه جونم
ما ادما بخاطر اینکه روحیاتمون شبیه ادمای دورمون نیست احساس تنهایی میکنیم.نه مقصر ماییم نه بقیه این تنهایی با خنده و شوخی رفع نمیشه ی جورایی میشه گفت روحمونه ک تنهاس واسه همین احساس میکنیم کسی نیس ک بتونه پرش کنه یا اینکه خودمون اجازه ندادیم بهمون کسی نزدیک بشه.من سنم زیاد نیس ولی همیشهه تنها بودم همیشه..حتی کنار نزدیک ترینهام چون افکارم با بقیه متفاوته .و اونا نمیپسندن.گاهی ک خسته بشم هرچی ک باعث ناراحتیم هست رو مینویسم و بعد.. سبکتر میشم..امیدوارم مشکل دختر خاله جان ب زودی زود حل بشه و همچنین دردری ک خودتو ازار میده تسکین پیدا کنه..کوچکترازاونیم ک بگم ولی هروقت خواستی حرف بزنی بدون دو تا گوش شنوا این طرفا هست.. دوست دارم هم اسمجان
-
به خودم که اومدم دیدم کلی نوشتم وبعد همه ش پاک کردم .....
آلایی های عزیزم
دل ادم ممکنه زود بشکنه اما دیر بند بخوره
ساده میگم
اگه دلتون شکستم ،اگه ناراحتتون کردم ،اگه با حرفی یا سکوتی ذره ی دل آزرده تون کردم
ببخشین
امشب شب آرزو هاست
ممنون میشم اگر با لطفتون ومهربونیتون
من دعا کنید
دعام کنید که محتاج دعاتونم
زیاد دعام کنید
موفق باشید -
ب نظر من.....خدا درسته ک آدما رو خلق کرده و مشرف مخلوقات گذاشتن....ولی هر آدمی یا ی مشکل فیزیکی یا ی مشکل خانوادگی یا......داره....ب نظر من خدا با این کار قصد امتحان کردن ما رو دارن....+اینکه ی تکه از خودشونو تو ما گذاشتن....منظورم همون روح ماست....با اینکار میخواستن ببینن ک ما علاوه بر اون امتحانه ک گفتم...امانت دار خوبی هم هستیم یا نه......
-
سلام
خسته نباشید
دوستان عربی ناصح زاده نظام قدیم کامل هس؟؟؟ -
سلام دوستای آلایی
شب آرزوهاست و چ فراوونن آرزوهایی ک تو دلامون سالهاست خونه کردن
از همگیتون خواهش میکنم ک برای حال دلم و برای سعادتمند شدن همه ی آلایی ها و همه ی جوونای کشور ی امشبو دعا کنید
امیدوارم ک همگیمون ب آرزوهامون اگه ک ب صلاحمونه برسیم
دانش-آموزان-آلاء -
ارزو می کنم بچه های الا همون رشته ای که دوسش دارن قبول شن.
ارزو می کنم تا روز کنکور با نهایت تلاش ادامه بدن و جا نزنن
ارزو می کنم که بتونم تغییرات مثبت زیادی توو زندگیم ایجاد کنم و از اشتباهاتم درس بگیرم
برای همه از جمله خودم ارزوی عاقبت به خیری و خوشبختی و سلامتی دارم
امیدوارم که همیشه سپاسگزار خدای بزرگ باشیم
کلی ارزوی دیگه هم دارم
.....
همه امین بگین برام تو دلتون .. -
یه آدم دیوونه روز آخر میره سر کلاس ؛
صد تا عاقل غیبت میخورن
#بسهدیگهدانشگاه