هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ABC منکه هروقت داغونم با خودم جلوی اینه حرف میزنم برای بقیه عجیبه ولی اروم میشم
اره من هر وقت میرم جلو اینه خندم میگیره😂😂
اینو گفتی منم خندم گرفت😐
همون خنده ی تلخ تر از گریه س😑 -
ABC یه ایموی خنده بزاری حل میشه
😂😂😂😂😂
فقط یچیزی
هیچ هیچ هیچ هیچ موضوعی دو ماه بعد از اتمامش واستون اینقدر ناراحت کننده نخواهد بود که کاراتونو مختل کنه@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
😂😂😂😂😂
فقط یچیزی
هیچ هیچ هیچ هیچ موضوعی دو ماه بعد از اتمامش واستون اینقدر ناراحت کننده نخواهد بود که کاراتونو مختل کنهبازم که مطلق حرف زدم
تصحیح میکنم"اکثر چیزا" -
😂😂😂😂😂
فقط یچیزی
هیچ هیچ هیچ هیچ موضوعی دو ماه بعد از اتمامش واستون اینقدر ناراحت کننده نخواهد بود که کاراتونو مختل کنه -
@Syner
بیا😂
چرا حل نشد پس😐😂
.
.
اره...شاید گذر زمان خودش حل کنه همه چیو...من هیچ کاری نمیتونم انجام بدم.فقط حال خودمو دارم بد میکنم -
شاید باور نکنید من هم دو دست ندارم،هم دو پام قطعه،دیروزم کور شدم،یساعت پیشم مُردم😐😂
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا😐 -
شاید باور نکنید من هم دو دست ندارم،هم دو پام قطعه،دیروزم کور شدم،یساعت پیشم مُردم😐😂
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا😐 -
@The_end لبتایسلبتباتیسلبایلباتلیبالیتنلایتلایتالتالتالانیبلا
یلتانتالنتایلنتایبلایبنتلانتیبالنتبیالال(شاید باور نکنید من علی رغم اونا سوادم ندارم)لاذبینتالذنتیبادلمنسشتالتیامکنتاتامتانفتا -
mriaw
سیم ایفونو در بیارید بچسبونید گوشه ش کسی نفهمه،گوشی های پدر و مادر هم همشون بزارید رو رد تماس😐
سوال دیگه؟😂@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
سیم ایفونو در بیارید بچسبونید گوشه ش کسی نفهمه،گوشی های پدر و مادر هم همشون بزارید رو رد تماس😐
سوال دیگه؟😂اتفاقا ایفونمون خرابه دروازه بازه خودشون میان بالا :face_with_tears_of_joy:
-
@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
سوال دیگه؟😂اتفاقا ایفونمون خرابه دروازه بازه خودشون میان بالا :face_with_tears_of_joy:
-
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا😐@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا😐✋😐