هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام..خوبین؟
-
سلام..خوبین؟
فاطمه ـ بوشهر سلام سلام😊
مرسی توخوبی؟😐😐😐😂 -

اینو :joy:
ساطور :smiling_face_with_sunglasses: شایدم ساتور :nerd_face: حالا هرچی :neutral_face:
رفتم دفتر رئیس بسیج خانومه تا منو دید خندید گفت چیه اومدی بزنی? گفتم کی چی چرا اصلا من تورو میشناسم ? نگوووووو یه روزی که رفته بودیم واسه یه امر انشالله خداپسندانه من از یه مغازه ای تو مسیر سه تا از اینا گرفتم واسه خودم و دوستام گویا این خانومه هم اونجا بوده ..
خلاصه که گفتم آشنا شین... اسمشم ساطوره :smiling_face_with_sunglasses: شایدم ساتور:nerd_face: حالا هرچی:joy:
بله میدونم برعکس گرفتمش :joy: -
فاطمه ـ بوشهر سلام سلام😊
مرسی توخوبی؟😐😐😐😂@UNIQUE7 خیلی خوبم :)))
عاااااااالیچه خطرا
-

ساطور :smiling_face_with_sunglasses: شایدم ساتور :nerd_face: حالا هرچی :neutral_face:
رفتم دفتر رئیس بسیج خانومه تا منو دید خندید گفت چیه اومدی بزنی? گفتم کی چی چرا اصلا من تورو میشناسم ? نگوووووو یه روزی که رفته بودیم واسه یه امر انشالله خداپسندانه من از یه مغازه ای تو مسیر سه تا از اینا گرفتم واسه خودم و دوستام گویا این خانومه هم اونجا بوده ..
خلاصه که گفتم آشنا شین... اسمشم ساطوره :smiling_face_with_sunglasses: شایدم ساتور:nerd_face: حالا هرچی:joy:

@UNIQUE7 خیلی خوبم :)))
عاااااااالیچه خطرا
فاطمه ـ بوشهر خدااااروشکر
مگه میشه امشب 4شنبه سوری بودولی خوشحال نبود؟
😁
فعلاکه خطری نی...😂 -
فاطمه ـ بوشهر خدااااروشکر
مگه میشه امشب 4شنبه سوری بودولی خوشحال نبود؟
😁
فعلاکه خطری نی...😂@UNIQUE7 چهارشنبه سوریه
میخوای بریم خاستگاری:smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: :smiling_face_with_heart-eyes: