هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ABC آبی فقط:/ 
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  بهاره چش سبزا رو قالبش کن  
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  عه  
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  عموتون چش ابی بودا فک کنم  
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  عموتون چش ابی بودا فک کنم  
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  بهاره چش سبزا رو قالبش کن  @Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  بهاره چش سبزا رو قالبش کن  فکر خوبیه  مطمئنی پشیمون نمیشی? مطمئنی پشیمون نمیشی? 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  
- 
@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  بهاره چش سبزا رو قالبش کن  فکر خوبیه  مطمئنی پشیمون نمیشی? مطمئنی پشیمون نمیشی? 
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC آبی فقط:/ من متنفرم از هرچی چش ابیه  عموتون چش ابی بودا فک کنم  @Syner تون؟  
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  الان چه ربطی داشت?  
 نه خدایی 
- 
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  اسب و فیل : / 
- 
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  یکم غیرمستقیم تر میگفتین     
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  اسب و فیل : / آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: همه دو به دون،فرد افتادم فک کنم   همه یعنی کیا?  
 تو نخودی باش وزیر شطرنج شرف داره به زوج اسب و فیل   حتی اگ فرد باشه حتی اگ فرد باشه  اسب و فیل : / 
 فیل و فنجون شنیدمنه حواسم نبود شما دوتام انلاینید      

ردپا
ردپا

️
️ ️
️