هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@M-an 
 /:/
 سلام بر مدیر
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: یه مانتو ادمیزادی دیدم دیروز 
 گفتم این چنده؟
 گفت ۳۲۰
 این شکلی شده  و برگشتم و برگشتم  عاره بابا دریغ از یه مانتوی ادمیزادی 
 ادم گونی بپوشه بهتره:/نه دکمه نه آستین 
 آب رفته
 حریر    اونا رو میشه حلش کرد یه جوری  دیگه چی ازش مونده که قابل حل بخواد باشه Brilliant استین 》 ساق دست 
 دکمه 》 قزن/ غزن/ غضن 
- 
Brilliant استین 》 ساق دست 
 دکمه 》 قزن/ غزن/ غضن آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
 دکمه 》 قزن/ غزن/ غضن جنسش چی حریره 
 بلندیشون چی!
- 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
 بلندیشون چی!Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
 بلندیشون چی!بلدی = دامن بپوش   
- 
@M-an 
 /:/
 سلام بر مدیر
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
 بلندیشون چی!بلدی = دامن بپوش   ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
 بلندیشون چی!Brilliant الان که ۹۰ درصد از این مدل بلنداست 
- 
@M-an ممنون شما خوبین؟ 
 این پای کیه همش میره رو سیم :| ؟
- 
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant استین 》 ساق دست 
- 
Brilliant الان که ۹۰ درصد از این مدل بلنداست آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: Brilliant الان که ۹۰ درصد از این مدل بلنداست بلدیش بخوره تو سرش یا حریره یامدلشون داغونه  
- 
@milad91 
 ای فدای تو همه بزهای من بیشعور اینا رو واسه مورچه های حیاطمونم خونده بودم الان... استغفرالله  
- 
@M-an در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: دامن بپوش دوست دارم دوباره همه بپوشن  خیلیییی دوس دارم منم  
 بچه که بودم دامن مامانمو میپوشیدم گره میزدم از بالا تا اندازم میشد   
 الان دیگه کسی دامن نمی پوشه
- 
@milad91 
 ای فدای تو همه بزهای من بیشعور اینا رو واسه مورچه های حیاطمونم خونده بودم الان... استغفرالله  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @milad91 
 ای فدای تو همه بزهای من بیشعور اینا رو واسه مورچه های حیاطمونم خونده بودم الان... استغفرالله  داداش میگم پولداریا بیا شریک شیم بزاتو 
 نظرت چیه؟

ردپا
ردپا

️
️ ️
️