هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr نه والا اهاااننن///تولد ی شخص خاصع..چون بد گفتی عخی zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr نه والا اهاااننن///تولد ی شخص خاصع..چون بد گفتی عخی  
 کنکوری هستی؟
- 
zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr نه والا اهاااننن///تولد ی شخص خاصع..چون بد گفتی عخی  
 کنکوری هستی؟ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr نه والا اهاااننن///تولد ی شخص خاصع..چون بد گفتی عخی  
 کنکوری هستی؟متاسفانع!!!! 
- 
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: zahraanvr نه والا اهاااننن///تولد ی شخص خاصع..چون بد گفتی عخی  
 کنکوری هستی؟متاسفانع!!!! 
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا؟؟؟؟ 
- 
ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا  چقدم اشنایین باهاش چقدم اشنایین باهاش 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا؟؟؟؟ zahraanvr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا؟؟؟؟ ABC پوشیدنیع  
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ABC 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا؟؟؟؟ 
- 
 این کمی غلظتش بالاتر بود،تحت پیگرد قرار میگیری ا اینو گفتین ک من برم پاک کنم بعد مسخره کنین   باید بگم ک دچار اسکیزوفرنی شدی  چی هس حالا  چقدم اشنایین باهاش چقدم اشنایین باهاش ABC 
 ذهن به توهمات واقعیت میبخشه
- 
ABC 
- 
ABC خیلیم خطرناکه :| 
- 
ABC 
- 
- 
ایهام