هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
البته از شما نامردا هیچی بعید نی
برید دیگه برنگردید هم بعید نی
همه ی روزی باید اینجا رو ترک کنیم...
نمیشه تا اخر که،با سرنوشت نمیشه جنگید... یروزی یکی سه ماه مانده بود عید(پارسال) باهاش حرف زدم بریم تا عید بخونیم میگفت؛من هیچوقت نمیتونم برم گولم میزنی اگر برم بعدش بیام نباشی خودمو نمیبخشم!!!چند روز پیش با بدختی شماره و...شو گیر اوردم گفت؛شما گفتم فلانی،گفت خوشم نمیاد ب انجمن فک کنم ی مشت مجازی سه نقطهشمام کی میدونه این دیدتون تا کی ثابت باشه
-
@shiima در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها یه شعر هست میگه من سر تا پای گوش...
یه همچین چیزی...
یادم رفته بهم میگین چی بود؟
خودم تو مشاعره گفتم
dlrm
@miss-besharati
@Saahaar mrf @saraa-66شعره واسم آشناس
تو جستجو هم زدم پیدا نکرد فک کنم تا حالا تو مشاعره نگفتی -
moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آخرین باریه که داریم میبینمش امسال...زمان پیوسته س،ما فقط سرکار بازی هاییم...
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
متوجه ربطش نشدم
-
یه همچین چیزی...
خودم تو مشاعره گفتم
dlrm
@miss-besharati
@Saahaar mrf @saraa-66شعره واسم آشناس
تو جستجو هم زدم پیدا نکرد فک کنم تا حالا تو مشاعره نگفتی -
-
@Saahaar باورت نمیشه دارم تک تک چیزایی که فرستادمو چک می کنم پیداش کنم:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
متوجه ربطش نشدم
-
-
یه همچین چیزی...
خودم تو مشاعره گفتم
dlrm
@miss-besharati
@Saahaar mrf @saraa-66دانی از زندگی چه می خواهم
من تو باشم
تو پای تا سر تو
زندگی گر هزار باره بود
بار دیگر تو
بار دیگر تو... -
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود ندارهrevival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود نداره،میمونه ی پوشه کامپیوتری ک تو فقط اسم میزاری روش،داده همونهاینا ایونتایی هستن ک زندگیو از یکنواختی درمیارن و درواقع همینان ک معنی زندگی رو میسازن، امتدادی که میگی تو مسیرش داره کلی تغییر رو تجربه میکنه
-
moein
تقویمو ماساختیم،اگ زمان رو از تو تقویم در بیاری،ی خط ممتد توی طونلیه ک هر ۲۴ساعت تکرار نمیشه!بلکه پشت سر همن،چیزی ب اسم امسال و...عملا وجود نداره،میمونه ی پوشه کامپیوتری ک تو فقط اسم میزاری روش،داده همونهاینا ایونتایی هستن ک زندگیو از یکنواختی درمیارن و درواقع همینان ک معنی زندگی رو میسازن، امتدادی که میگی تو مسیرش داره کلی تغییر رو تجربه میکنه
moein
هرچند طبق تئوری توطئه اینا چیزایین ک ساخته شدن تا ملت رو به کار خودشون سرگرم کنن