تفتان (3 درسی که توی بسته نبود)
-
با توجه به اون چیزی که توی برگه چاپ شده توی بسته نوشته بودید رفتم و به ایدی پشتیبانی مالی توی تلگرام پیام دادم که برای من خییییلییییی سخته دانلود کردن این جزوه ها و چه برسه به فیلم های این سه درس پس برای من پست کنید اما ایشون جوابی ک توی اسکرین شات می بینید رو ب من دادن:
کس دیگه ای واقعا نخواسته؟ دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
من چیکار کنم حالا؟؟؟ همیار ادمین -
البته اشتباه در هر کاری پیش میاد و بسیار بعید هست که کسی رو بخاطر این کار اخراج کنن. مسئولین آلا خردمندتر از این حرفان.
-
سلام
اصلا بحث یک یا بیست بسته تو اون حجم از ارسال شوخیه.بچه های آلاء کلاء ۱۶ روز در سال تعطیل هستند
یکی روز عاشورا و یکی ۱۵ روز عید
بقیه سال وقتی کار باشه هستند، امسال حجم کار عجیب زیاد بود.لطف کنید دانلود کنید که بچه ها اذیت نشوند
با تشکر از زحمات شما -
سلام
اصلا بحث یک یا بیست بسته تو اون حجم از ارسال شوخیه.بچه های آلاء کلاء ۱۶ روز در سال تعطیل هستند
یکی روز عاشورا و یکی ۱۵ روز عید
بقیه سال وقتی کار باشه هستند، امسال حجم کار عجیب زیاد بود.لطف کنید دانلود کنید که بچه ها اذیت نشوند
با تشکر از زحمات شماsohrab آقا سهراب اگه می تونستم اصلا حرفشم نمی زدم. اینجوری هم ک میگید من شرمنده تون میشم.
ولی باز من به جوابم نرسیدم
یعنی اگه من بخوام برام پست کنید این اقا فقط بخاطر من مجبوره مسافرتشو کنسل کنه؟؟ -
sohrab آقا سهراب اگه می تونستم اصلا حرفشم نمی زدم. اینجوری هم ک میگید من شرمنده تون میشم.
یعنی اگه من بخوام برام پست کنید این اقا فقط بخاطر من مجبوره مسافرتشو کنسل کنه؟؟mmhdishafiee
نه دوست عزیز تنها شما نیستین. متاسفانه برای منم مقدور نیست که دانلود کنم مشکلم تنها سرعت پایین اینترنتم نیست من حتی فضا و حجم خالی هم ندارم تا دانلودشون کنم. -
sohrab آقا سهراب اگه می تونستم اصلا حرفشم نمی زدم. اینجوری هم ک میگید من شرمنده تون میشم.
یعنی اگه من بخوام برام پست کنید این اقا فقط بخاطر من مجبوره مسافرتشو کنسل کنه؟؟ -
mmhdishafiee
نه دوست عزیز تنها شما نیستین. متاسفانه برای منم مقدور نیست که دانلود کنم مشکلم تنها سرعت پایین اینترنتم نیست من حتی فضا و حجم خالی هم ندارم تا دانلودشون کنم. -
excellency با این وضع بد کار کردن پست، تضمینی هم نیست که وقتی ۷ فروردین ارسال می کنه، برسه!
ما بسته ها رو ۲۶ اسفند دادیم پست تا ۲۹ اسفند بچه ها با پی گیری خودشون تونستند بگیرند
مثلا پست پیشتاز بودهsohrab
بهرحال شرایط مارم درک کنین هرچقدرم دیر برسه ما نیاز داریم.